UPDATE/ (VIDEO) Pe urmele lui Florin Ristei/ Gemenii gălăţeni R-Twins au făcut senzaţie la X Factor
Foto: Foto: Antena 1

UPDATE/ (VIDEO) Pe urmele lui Florin Ristei/ Gemenii gălăţeni R-Twins au făcut senzaţie la X Factor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Fraţilor, asta vreau să văd la X Factor! Fraţi ca voi! Aţi fost senzaţionali!”, aşa a exclamat Ştefan Bănică entuziasmat de momentul muzical oferit de trupa R-Twins, formată din gemenii gălăţeni, în vârstă de 18 ani, Radu şi Răzvan Forţu. Plini de energie, mereu zâmbitori, haioşi, simpatici şi optimişti, cei doi au fost o adevărată gură de aer proaspăt la ediţia de vineri seara a audiţiilor X Factor, pe Antena 1.

Emoţie dublă

În clipa în care gemenii gălăţeni au apărut pe scenă Delia a crezut că vede dublu de oboseală. De aceea şi-a dorit să afle mai multe lucruri interesante despre ei. Între Radu şi Răzvan Forţu, despre care aţi mai putut citi în ziarul „Viaţa liberă”, este o diferenţă de doar cinci minute. Se cunosc din burtica mamei, s-au apucat să cânte înainte să vorbească, şi fac totul împreună. „Cele mai frumoase experienţe au fost la Mamaia Copiilor, în 2006. A fost visul nostru când eram copii! Cred că talentul nostru e ceva ereditar. Mama a fost într-o trupă şi oarecum vrea să realizeze prin noi ceea ce n-a putut ea”, au mărturisit tinerii. Ah, şi chiar dacă cu greu pot fi deosebiţi, n-au păcălit niciodată fetele, pentru că au gusturi total diferite. Unuia îi plac fetele slabe-slabe, celuilalt mai grăsuţe.

Înainte de a cânta, gemenii i-au adresat o rugăminte lui Ştefan Bănică: „Mama ne-a rugat să venim la X Factor. Este o mare fană de-a dumneavoastră. Acum 26 de ani a fost la un spectacol de-al dumneavoastră la Galaţi, a cumpărat o poză de-a dumneavoastră şi a vrut să ia un autograf, dar aţi plecat. Voiam să vă rugăm dacă puteţi să ne daţi acest autograf. Avem aici poza”. Bănică a privit cu uimire poza alb-negru, de pe vremea când abia se lansase filmul „Liceenii” şi a ţinut să o cunoască pe mama gemenilor.

 

 

Copleşită de emoţii, Marina Forţu a urcat pe scenă şi a primit mai mult decât autograful pentru care a aşteptat 26 de ani: un pupic pe obraz din partea idolului ei! S-a simţit fost onorată şi fericită, strângând la piept poza!

„Aţi fost foarte buni!”

Momentul muzical al trupei R-Twins a fost însă minunat. Cu o simplă chitară, cu zâmbetul mereu pe buze şi două voci speciale, Răzvan şi Radu au cucerit atât publicul cât şi juriul. Entuziasmat, Bănică s-a ridicat în picioare şi a strigat: „Bravo, măi fraţilor! Fraţilor, asta vreau să văd la X Factor: fraţi ca voi! Aţi fost buni! Aţi fost foarte buni şi răspunsul meu este Da!”. Delia le-a oferit şi ea tot un „Da”, iar Brenciu le-a spus „Bun venit la X Factor”, şi un „Da”!

„Când au deschis amândoi vocile, a fost X Factor! Ăla e X Factor! Cred că ei merg departe! Aş vrea să punctez lucrul acesta chiar dacă mama lor avea o fotografie de acum 26 de ani cu Ştefan”, a mărturisit apoi Horia Brenciu.

 

 

„Nu m-a impresionat atât de tare faptul că mama lor a venit cu o poză de a mea din ’87 sau ’88 – nici nu mai număr anii! – dar puştii au fost senzaţionali!”, a conchis încă o dată Bănică.

Cu trei „DA”, Radu şi Răzvan Forţu s-au calificat în etapa următoare. Şi le dorim din toată inima să-i calce pe urme gălăţeanului Florin Ristei care a câştigat anul trecut trofeul X Factor. Forţa, fraţii Forţu!

Citit 2135 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Octombrie 2014 19:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.