Prinţesa Anastasia a venit din Galaţi la X Factor şi a impresionat toată România! (VIDEO)

Prinţesa Anastasia a venit din Galaţi la X Factor şi a impresionat toată România! (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Desculţă, îmbrăcată într-o superbă rochie albă, de prinţesă, cu diademă pe cap, frumoasa Evghenia Burnusuz a dus pe scena X Factor minunata poveste a Anastasiei, ultima descendentă a familiei Romanov, interpretând emoţionant „Once Upon A December”, varianta în limba rusă. Născută dintr-o mamă transnistreană şi un tată moscovit, Evghenia este PR în Galaţi. A ajuns în România în 1998, într-o vacanţă de Revelion şi s-a îndrăgostit de ţara noastră, dar şi de un român, Dan. Ştefan Bănică a fost uimit să afle că este deja mămică: are deja doi băieţi, unul de 14 şi celălalt de cinci anişori, şi că a împlinit 33 de ani, deşi nu arată mai mult de 20.

„Copiii mei sunt viaţa mea, pentru ei trăiesc, pentru ei zâmbesc, pentru ei mă lupt. Ei îşi doresc să cânt, iar asta mă face şi mai puternică”, a mărturisit Evghenia îmbrăţişându-şi copiii pe Faleza Dunării.

Pentru că a fost mereu pasionată de castele şi de basme, concurenta a venit să cânte o poveste. Cu o voce suavă şi multă delicateţe, a reuşit să creeze o atmosferă specială care a fermecat şi publicul şi juriul.

„A fost ca o poveste. M-am simţit ca un copil”, a mărturisit Delia. „E clar! Ai acel fior rusesc, ai sensibilitate şi mi-ai captat atenţia”, a spus Bănică. Cu trei de "DA", frumoasa Evghenia merge în etapa următoare la X Factor! Noi îi dorim succes.

Citit 2448 ori Ultima modificare Duminică, 19 Octombrie 2014 12:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.