Competiţia talentelor/ Două gălăţence la Next Star

Competiţia talentelor/ Două gălăţence la Next Star
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ideea prezentatorului Dan Negru de a aduce „Next Star” la Galaţi chiar ar trebui pusă în aplicare. Practic, în acest sezon, aproape că nu a fost ediţie "Next Star" în care pe scenă să nu urce şi o gălăţeancă. Mai mult, în ediţia de joi (27 noiembrie) a emisiunii difuzate de la ora 20,30, pe Antena 1, două gălăţence, Diana Movilă, în vârstă de 9 ani, şi Bianca Dan, în vârstă de 12 ani, vor întra în luptă pentru cucerirea trofeului care le poate trimite în finala „Next Star”.

Deşi adversare în aceeaşi competiţie, cele două fete au multe lucruri în comun. Pe lângă faptul că sunt gălăţence, ele învaţă la aceeaşi şcoală. Diana este în clasa a III-a, iar Bianca în clasa a V-a la Şcoala nr. 12 din Galaţi. Dar asta nu e tot! Glasurile lor şi talentul artistic cu care s-au născut sunt şlefuite de aceeaşi profesoară de canto, Monica Măciuceanu.

Tot în ediţia de joi, pe lângă faptul că două gălăţence vor urca pe scena „Next Star”, se va mai întâmpla un fapt inedit: o revoltă a juriului care se vede pus în mare dificultate pentru alegerea câştigătorului ediţiei. Aveţi, deci, motive serioase să daţi televizoarele pe Antena1 şi să le ţineţi pumnii Dianei şi Biancăi.

Citeşte şi: Voce de cristal pe scena "Next Star"/ Gălăţeanca Andreea Mihai a ridicat publicul şi juriul în picioare (VIDEO)

Citit 924 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Noiembrie 2014 18:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.