Cum şi unde ne DISTRĂM în acest weekend în Galaţi

Cum şi unde ne DISTRĂM în acest weekend în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Teatris, recital al formaţiei Holograf

Romanticii incurabili, dar şi ceilalţi gălăţeni care iubesc muzica live de calitate sunt aşteptaţi vineri, 5 decembrie, la un superconcert al formaţiei Holograf, în Teatris. Spectacolul începe la ora 20,30, iar biletul de intrare costă 160 de lei de persoană.

În Club Planet, petrecere de weekend

Cum de pe lista localurilor unde distracţia este pe primul plan în weekend nu putea să lipsească Club Planet, gălăţenii sunt aşteptaţi la „cea mai tare petrecere”, după cum susţin organizatorii - „My boyfriend is out of town”. Pe muzica mixată de DJ Seva, se va dansa de la ora 22,00 până dimineaţa. Sâmbătă va fi petrecere cu motociclişti, conform conceptului propriu "Planet boom shot".

Direcţia 5, în Union Jack

„Party Like a RockStar” se numeşte petrecerea care începe în această seară, începând cu ora 23,00, în Union Jack. Pentru toţi cei care vor veni îmbrăcaţi conform temei, organizatorii promit multe surprize. Intrarea este liberă.

A doua zi, de la ora 22,00, se dă startul distracţiei cu concertul „Rock’n roll baby”, semnat de celebra formaţie Direcţia 5. Hiturile care făceau vâlvă mare în urmă cu mai bine de zece ani, dar şi melodiile recente, de exemplu „Forever love”, cântată cu Lidia Buble, vor putea fi ascultate live de fanii prezenţi. Biletul costă 50 de lei. Ca de obicei, după concert nu se pleacă acasă, ci se petrece până în zori, pe muzică house.

În Summer Time, party cu DJ Mihai Popoviciu

Vineri, 28 noiembrie, toţi gălăţenii care poartă numele Andrei şi Andreea sunt invitaţi să petreacă o seară de neuitat în Summer Time Pub, începând cu ora 22,00. După o sesiune binemeritată de karaoke, distracţia va continua cu muzică electrizantă de club, mixată de DJ Ciprian Albu. De atmosferă se va ocupa MC Ştefan Caragea. Intrarea este liberă.

Cheful de distracţie revine şi a doua zi, sâmbătă, de la ora 23,00, cu un spectacol de muzică electronică, „Summer Vibes”. La platane se va afla nimeni altul decât DJ Mihai Popoviciu, unul dintre cei mai buni producători de muzică electronică din Europa de Est. Biletul de intrare costă 15 lei.

Duminică, 30 noiembrie, de la ora 21,00, gălăţenii sunt invitaţi la un show de stand-up comedy alături de Costel, omul care face parte din "Sfânta Treime a stand-upului Românesc" şi are o experienţă de nouă ani în Cafe DeKo Bucureşti. Biletul costă 25 de lei, dacă este cumpărat în avans, şi 30 de lei, în ziua spectacolului. După stand-up comedy, distracţia continuă cu o petrecere semnată de DJ-ul „casei”, Ciprian Albu.

În premieră, la Divino - DJ Pete

Reprezentanţii clubului Divino anunţă pentru sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 23,00, o megapetrecere cu celebrul DJ Pete. „Special pentru voi, aducem pentru prima dată în Galaţi DJ-ul care face senzaţie pe plajele din Grecia (Mykonos) şi este foarte apreciat şi la noi în ţară (Fratelli Mamaia din Bucureşti)”, scriu organizatorii pe site-urile de socializare. Biletul costă 10 lei pentru fete şi 20 de lei pentru băieţi.

Duminică va fi o petrecerea „City Aniversary” de Sfântul Andrei, pentru toţi cei care îşi sărbătoresc onomastica. Fetele au intrarea liberă, iar băieţii plătesc 20 de lei.

În Student House, distracţie românească

Distracţie până în zori se anunţă şi în campusul studenţesc. Pe 30 noiembrie, gălăţenii sunt invitaţi, la Student House, să alunge strigoii din noaptea de Sfântul Andrei cu multă voie bună şi, pe 1 Decembrie, să petreacă româneşte, cu muzică populară. Intrarea este liberă.

În Infinity, "Sarea şi piperul" cluburilor

„Ne-am hotărât să continuăm seria petrecerilor Cars, Sex & Booze cu concursul Miss Autum”, anunţă cei de la Infinity. Astăzi, începând cu ora 22,00, petrecăreţii sunt aşteptaţi la o megapetrecere cu fete frumoase şi maşini pe măsură. Intrarea costă 10 lei.

Sâmbătă, de la ora 23,00, cea mai în vogă femeie MC din România vine în Club Infinity. Este vorba despre MC So - "sarea şi piperul" din cluburile de fiţe din Bucureşti şi cea care, vara aceasta, a dat tonul petrecerilor în Megadiscoteca Tineretului din Costineşti. Fetele au intrarea liberă, iar băieţii trebuie să plătească 10 lei.

Sfântul Andrei va fi sărbătorit şi în club, duminică, de la ora 23,00, cu o mare petrecere. Intrarea costă 10 lei.

Citeşte şi: Colegiului Național „Mihail Kogălniceanu” din Galați şi-a ales Miss şi Mister

Citit 2176 ori Ultima modificare Vineri, 28 Noiembrie 2014 09:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.