VEDETE/ Mihaela Rădulescu, din braţele lui Dani în cele ale PARAŞUTISTULUI SPAŢIAL

VEDETE/ Mihaela Rădulescu, din braţele lui Dani în cele ale PARAŞUTISTULUI SPAŢIAL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mihaela Rădulescu este, în prezent, iubita lui Felix Baumgartner, austriacul care a sărit anul trecut din spaţiu, de la 39 de kilometri înălţime. Aşa consideră cei de la agenţia de fotografii Getty Images. După ce în presa străină au apărut aceste informaţii, Mihaela Rădulescu a recunoscut că ea şi Dani Oţil s-au despărţit. Relaţia celor doi a fost pusă sub semnul întrebării de mai multe ori în ultima perioadă, existând zvonuri referitoare la o posibilă despărţire, speculaţii pe care însă niciunul dintre ei nu s-a grăbit să le comenteze public.

Una dintre cele mai mari agenţii foto din lume, Getty Images, a publicat câteva fotografii în care Mihaela Rădulescu apărea alături de paraşutistul austriac, în descrierea fotografiilor fiind precizat faptul că românca este presupusa iubită a lui Felix.

Fotografiile realizate de cei de la Getty au fost făcute la Koln, pe 21 noiembrie, acolo unde Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au fost prezenţi pentru a lua parte la o emisiune difuzată de televiziunea RTL. După cum notează jurnaliştii de la Adevărul, cei doi sunt ambasadori ai fundaţiei „Wings for Life“, care se ocupă de finanţarea cercetării pentru găsirea unui tratament pentru cei cu afecţiuni ale măduvei spinării şi se implică activ în toate campaniile care au drept scop ajutarea oamenilor în scaun cu rotile.

În urmă cu o lună de zile, Mihaela Rădulescu a realizat un interviu cu Felix, în cadrul căruia se putea observa relaţia foarte apropiată dintre ei. “E chiar Felix Baumgartner, omul cu trei recorduri mondiale în palmares şi primul om care a depăşit, în cădere liberă... din stratosferă, viteza sunetului, fără niciun ajutor tehnologic. Problema cu astfel de bărbaţi e că sunt prea puţini şi mereu ocupaţi”, spunea atunci diva.

Văzând că presupusa ei relaţie cu Felix Baumgartner a ajuns subiect de discuţie în România, Mihaela Rădulescu a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj care lasă loc de interpretări. "Da. Şi dacă nu mai aveţi alte întrebări, putem să ne vedem, fiecare, mai departe, de vieţile noastre? Încredere în voi şi iubire - cu aceste două elemente se merge mereu înainte. Sau se zboară extrem", a scris vedeta pe celebra reţea de socializare. Mai mult decât atât, o admiratoare a întrebat-o pe Mihaela dacă mai are o relaţie cu Dani Oţil, iar răspunsul divei de Monaco a fost scurt şi la obiect: "Nu".

În urmă cu un an, Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au mai trecut printr-o situaţie asemănătoare. Atunci, Mihaela anunţa, în cadrul emisiunii lui Teo de la Kanal D, că toţi bărbaţii care se uită la ea pot avea o şansă să ajungă şi la inima ei. După câteva săptămâni de incertitudini, Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil au apărut din nou împreună, comportându-se ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Sursa: eva.ro

Citit 852 ori Ultima modificare Vineri, 28 Noiembrie 2014 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.