VIDEO/ Seara gălăţenilor, la Antena 1: Diana Movilă s-a calificat în FINALA Next Star!

VIDEO/ Seara gălăţenilor, la Antena 1: Diana Movilă s-a calificat în FINALA Next Star!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai puţin de patru copii din Galaţi au strălucit, joi seara, pe scena de la Next Star. Trofeul acestei ultime ediţii - cheia de intrare în finala Next Star - i-a revenit tot unei gălăţence, Diana Movilă, în vârstă de doar nouă ani. Departajarea concurenţilor a fost o misiune aproape imposibilă pentru juriul format din Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru.

Magia dansului

După ce au reprezentat România în Germania, Ucraina, Ungaria şi Slovenia, Jasmine şi Rareş, în vârstă de 9 şi 10 ani, au venit să danseze la „Next Star”. Rareş, pasionat de magie a avut parte de primul său moment de magie, alături de maestrul Iosefini. Victimă? Desigur, Dan Negru, al cărui cap a fost făcut să dispară. Adevărata magie a fost însă dansul dinamic, plin de energie, în care jive, samba şi rock'n'rollul s-au împletit într-un spectacol extraordinar oferit de cei doi mici profesionişti.

A adus Cerul pe Pământ

„Cele mai mari dorinţe ale mele sunt să câştig Next Star şi să-l ajut pe verişorul meu, Sebastian, să poată vedea”, a mărturisit Diana Movilă, în vârstă de 9 ani. Cu umor, Diana a mărturisit că i se spune „Gogo”, de le gogoşică, pentru că e puţin mai plinuţă. „Vă spun un secret: toţi cei care îi spun Gogo o să rămână muţi de uimire când o vor auzi cântând”, a anticipat Dan Negru. Înainte de a-şi începe momentul artistic, Diana a avut parte de o surpriză: a aflat cum arată şi ce gust au fructele de mare. Şi a promis că atunci când va concerta la Las Vegas şi va primi la masă fructe de mare o să le spună tuturor că a mâncat pentru prima dată în viaţă asemenea bunătăţi la Next Star.

 

  

Diana a adus pur şi simplu cerul pe pământ interpretând minunat piesa „Hallelujah”. A ridicat juriul şi publicul în picioare, iar secunde în şir i s-a scandat numele. Connect-R a venit să-i sărute mâna, iar Vasile Muraru i-a mărturisit: „Dacă n-aş vedea că eşti om, juram că eşti înger!”.

Bianca va rupe topurile

A venit apoi rândul Biancăi Dan, de 11 ani, să facă sala să explodeze în urale şi aplauze, interpretând excepţional piesa „Homless”. Înainte de a urca pe scenă, Bianca a povestit că tatăl ei lucrează în străinătate şi că e foarte trist să vezi cum cineva din familia ta pleacă şi se întoarce acasă după trei-patru luni. Dincolo de povestea emoţionantă, juriul a fost cucerit de talentul Biancăi. „Închipuiţi-vă acest copil peste zece ani, va rupe topurile! A cântat fără greşeală!”, a fost remarca lui Pepe.

Mai trebuie spus că Bianca Dan şi Diana Movilă sunt elevele aceleiaşi profesoare de canto, Monica Maciuceanu, care a trăit din plin emoţiile concursului alături de părinţii fetelor, în public. Meritul este, deopotrivă, şi al ei, ca şlefuitor de voci şi talente artistice. Felicitari!

Foto: Antena 1

Citit 1272 ori Ultima modificare Vineri, 28 Noiembrie 2014 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.