Gălăţeanca Anca Petcu a adus bucurie la Vocea României
Foto: Foto: Pro Tv

Gălăţeanca Anca Petcu a adus bucurie la Vocea României
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din păcate, drumul gălăţencei Anca Petcu la „Vocea României” s-a încheiat vineri noaptea. Celebră pentru proiectul "Mamma Sita", Anca a oferit un spectacol al bucuriei interpretând melodia lui Pharell, „Happy”. După ce ropotele de aplauze s-au oprit, au urmat laudele juriului.

„Când vocea este dublată de ceva din interior, de un sentiment care o potenţează, este extraordinar. Mi-a plăcut foarte mult, deşi, iniţial, când te-am văzut la repetiţii, mi s-a părut că nu e neapărat cea mai potrivită piesă. Îmi schimb opinia radical, felicitări!”, i-a spus Tudor Chirilă, fostul ei antrenor.

„Bravo Ancuţa! Atâta bucurie! Zici că e un copil mic care se bucură de prima acadea. Cu timbrul acesta al ei, bucuros, nu ştiu dacă reuşea să cânte ceva trist”, a fost de părere Marius Moga.

„Îmi place mult lumina din glasul tău. Îmi plac culoarea vocii tale şi, bineînţeles, personalitatea şi carisma ta!”, i-a spus Loredana.

„Îmi place aşa de mult să lucrez cu oameni care se bucură de fiecare moment din viaţa lor, iar Anca e una dintre persoanele care profită de fiecare moment şi se bucură de fiecare moment din viaţa ei. Ţi-a ieşit foarte bine, am ales împreună piesa asta şi mă bucur că am avut încredere în tine. Sper ca oamenii să se bucure şi ei alături de tine”, a mărturisit Smiley, cel care i-a dat a doua şansă la „Vocea României”.

Din păcate, voturile publicului nu au fost suficiente pentru rămâne în competiţie, iar Smiley a preferat să salveze o altă concurentă. Cu demnitate, dar şi foarte emoţionată, găsindu-şi cu greu cuvintele, Anca Petcu a mulţumit pentru şansa oferită de a cânta pe scena Pro Tv: „Pentru mine muzica nu este împărţită în genuri sau stiluri, este o stare. Şi mă bucur enorm că am avut oportunitatea ca, în seara asta, să împărtăşesc starea mea de fericire, fericire dată de faptul că sunt aici, pe scena asta”, a spus Anca Petcu.

Citit 1812 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014 14:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.