Trupa gălăţeană R-Twins, succes pe scena X Factor (VIDEO)

Trupa gălăţeană R-Twins, succes pe scena X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Abia ce şi-a câştigat locul la X Factor, trupa R-Twins va trebui să treacă, în această seară, un alt examen greu: un duel cu trupa Black & White

Gemenii gălăţeni R-Twins, Radu şi Răzvan Forţu, şi-au câştigat, vineri noaptea, locul în concursul X Factor, în echipa Deliei, după ce au interpretat excepţional piesa "With You" din repretoriul lui Chris Brown. Emoţiile şi tensiunea au fost copleşitoare! Fraţii Forţu au intrat ultimii pe scenă şi au asistat, din culise, la succesul sau eliminarea din competiţie a celor 13 trupe dinaintea lor.

Potrivit regulamentului, Delia trebuia să aleagă din cele 14 grupuri doar şase şi, în orice clipă, cei care erau siguri că vor merge mai departe la X Factor puteau fi eliminaţi pentru ca alţii să le ia locul.

Când le-a venit rândul să dovedească tot ce pot din punct de vedere artistic, toate cele şase locuri din echipa Deliei erau ocupate. Şi ca să rămână în competiţie R-Twins erau obligaţi să fie mai buni decât oricare dintre cei şase, şi să provoace o eliminare din competiţie.

De la Bănică pentru doamna Forţu

Tonici, mereu zâmbitori, fraţii Forţu au urcat pe scenă, iar Ştefan Bănică Jr. şi-a amintit de momentul lor de la audiţii. Atunci, băieţii l-au rugat pe rock-star să le dea un autograf pentru mama lor. Mare fană a lui Bănică, doamna Forţu cumpărase fotografia în urmă cu 26 de ani, când Bănică avusese un spectacol la Galaţi. Numai că până să obţină mult dorita semnătură, Bănică plecase. Vedeta a acceptat să semneze fotografia, ba mai mult, a îmbrăţişat-o pe mama gemenilor. Acum Delia a avut curiozitatea să întrebe: „Ce-a zis tati când a luat-o Ştefan pe mami în braţe?” – „Păi, tati s-a cam supărat”, a fost replica gemenilor. „S-a supărat? Hai să mă duc s-o mai iau o dată în braţe, ca să se supere de tot”, a spus Bănică şi s-a ridicat de la masa juriului pentru a coborî în sală şi a-i oferi o îmbrăţişare doamnei Forţu. „Tati, nu te supăra, ne leagă o veche prietenie!”, a subliniat Bănică.

Spectacol

„Aveţi mare grijă ce faceţi!”, a fost ultimul sfat al Deliei înainte de spectacolul gemenilor. Radu şi Răzvan, în vârstă de 18 ani, au cântat impecabil piesa lui Chris Brown. Bănică a remarcat chimia vocilor lor şi faptul că au un potenţial foarte mare. „Sunteţi singurul grup din echipa Deliei care a făcut şi terţă şi octavă, ceea ce mi se pare, pentru tinereţea voastră, extraordinar de bine! Îmi place şi v-aş oferi, cu siguranţă, un loc în echipă”, le-a spus Horia Brenciu. În timp ce sala scanda „Să stea! Să stea!”, cerând ca gemenii să rămână la X Factor, Delia şi-a anunţat decizia: „În seara asta îmi asum încă un risc şi vă spun că rămâneţi! Au sunat impecabil vocile lor!”. Numai că, pentru a le face un loc în echipă, artista a trebuit să renunţe la o trupă. Momentul a fost foarte greu, iar cei eliminaţi, trupa Studio 7 au primit îmbrăţişarea gemenilor şi întregii echipe a Deliei.  

Bătălia nu s-a terminat! Pentru a ajunge în galele live, în această seară, R-Twins va trebui să treacă un alt examen greu: un duel cu trupa Black & White din Slobozia. Baftă, R-Twins!

Citit 1044 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014 11:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.