Oana Sârbu, în SUPER-RECITAL la Galaţi. VEZI PROGRAMUL SPECTACOLULUI de Moş Nicolae

Oana Sârbu, în SUPER-RECITAL la Galaţi. VEZI PROGRAMUL SPECTACOLULUI de Moş Nicolae
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De Moş Nicolae, sâmbătă, pe 6 decembrie, Primăria Galaţi îi invită pe copii la un spectacol în aer liber, pe esplanada Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 17,00.

Programul va începe cu o paradă a spiriduşilor – trupa The Sky, şi cuprinde concerte de muzică pentru copii şi de colinde, demonstraţii de dans, o alegorie de Crăciun cu personaje magice şi super-eroi, show-uri de magie şi jonglerie. Spectatorii vor putea asculta vocile celor mai tinere şi talentate artiste din Galaţi: Martha Mioroslav, Diana Movilă, corul Estrada Copiilor şi Maria Crăciun. Pe scenă vor urca şi ansamblurile de copii din Tecuci şi Movileni, dar şi ansamblul „Ciobănaşul” din Galaţi. Recitalul extraordinar al Oanei Sârbu va începe la ora 20,05, iar spectacolul se va încheia cu un moment coregrafic şi jonglerie cu poiuri luminoase – trupa The Sky.

Vor fi aprinse luminile în bradul de Crăciun amplasat pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor. Tot pe 6 decembrie, va fi aprins oficial şi întreg iluminatul de sărbători în Galaţi, format din aproape 2.600 de ornamente luminoase.

Anul acesta, în premieră, special pentru copii, vor fi create două feerii în Grădina Publică şi Parcul Eminescu. Vor fi două puncte de atracţie, adevărate poveşti de lumină şi culoare cu personaje magice şi brazi împodobiţi.

Citeşte şi: Ce CONCERTE şi SPECTACOLE pregăteşte Primăria de REVELION

Citit 1323 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Decembrie 2014 20:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.