Diana Munteanu a divorţat de Claudiu Niculescu

Diana Munteanu a divorţat de Claudiu Niculescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu au divorţat la finalul anului trecut, iar separarea era inevitabilă, spun apropiaţii. Cei doi au pus capăt mariajului după un an de incertitudini, în care nu au mai ajuns la un numitor comun în privinţa relaţiei lor! Vestea divorţului le-a fost dată chiar de antrenor prietenilor, care l-au întrebat de ce este singur în vacanţa de sărbători. Şi prezentatoarea TV Diana Munteanu a recunoscut, printr-un mesaj postat pe Facebook, că a divorţat de fostul fotbalist. Iată care ar fi fost motivul...

Despărţire şoc în showbizul din România! Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu au divorţat, după opt ani de căsnicie. Fosta prezentatoare TV Diana  Munteanu şi antrenorul echipei CS Mioveni, Claudiu Niculescu, au ales să meargă pe drumuri separate. Părinţi ai unui băiat de cinci ani şi jumătate, Diana şi Claudiu au divorţat chiar înainte de sărbători.

Fotbalistul s-a confesat, se pare, apropiaţilor. “Am divorţat de Diana Munteanu pentru că nu ne mai potriveam! Nu am pe nimeni, însă relaţia dintre noi nu mai funcţiona de multă vreme şi poate aşa este cel mai bine pentru amândoi! Plecarea mea ca antrenor la Mioveni a dus la o ruptură definitivă! E greu dupa atâţia ani de căsnicie, dar aşa a fost să fie…”.

Conform surselor citate de WOWbiz.ro, fotbalistul nu a mai locuit în căminul conjugal de multă vreme. Şi când se află în Ştefăneşti, la o jumătate de oră de casă, preferă să stea la hotel.

„El a locuit încă de la început la un hotel din Ştefăneşti şi nu se ducea deloc acasă, la Bucureşti, în condiţiile în care, cu maşina, ar fi făcut maxim o oră şi jumătate până la vila lui. Doar doamna Munteanu a apărut pe la hotel, la primele lui meciuri, prin primăvară, iar de atunci nu a mai văzut-o nimeni! În astfel de condiţii, cum să mai formeze o familie?! Divorţul era doar o chestiune de timp”, au spus prietenii lui Niculescu, pentru WOWbiz.ro.

Despărţirea celor doi a fost confirmată de Diana pe pagina sa de socializare. ”Dragii mei prieteni, în viaţa mea a avut loc, recent, un eveniment pe care decid să vi-l fac cunoscut şi vouă, celor care mi-aţi fost mereu alături şi care m-aţi urmărit fidel în toate proiectele mele profesionale. Aşadar, am hotărât, acum ceva vreme, ca după aproape opt ani de căsnicie, Claudiu Niculescu şi cu mine să punem capăt relaţiei noastre. Au fost opt ani buni, frumoşi, plini de multe realizări, cea mai importantă dintre toate fiind, desigur, David, fiul nostru de cinci ani şi jumătate. Noi doi vom avea grijă deopotrivă de educaţia şi creşterea lui în continuare. Adaug, totodată, faptul că aceasta este şi va fi unica noastră declaraţie pe acest subiect. Toate celelalte detalii ale separării noastre ţin de zona extrem de intimă a familiei şi alegem să le lăsăm acolo. Vă rugăm, deci, din suflet, să ne înţelegeţi şi acceptaţi decizia şi vă mulţumim anticipat pentru asta”, a scris Diana Munteanu, pe Facebook.

Citeşte şi: VEDETE/ Anda Adam se pregăteşte să devină mamă

Citit 1926 ori Ultima modificare Vineri, 09 Ianuarie 2015 15:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.