Cum şi unde ne DISTRĂM în acest weekend în Galaţi

Cum şi unde ne DISTRĂM în acest weekend în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Cheers Pub, jam-ul de sâmbătă

În seara de 17 ianuarie, la ora 21,00, Florin Chiriac, alias Hippie, vă dă întâlnire, indiferent de starea vremii, în Cheers Pub, la cunoscutul „Jam de sâmbătă”. Seara va decurge ca de obicei, cu multă muzică de calitate, cântată live şi bună dispoziţie, alături de prieteni dragi. Nu vor lipsi nici surprizele pentru invitaţi. Intrarea este liberă.

În Place Pub, concert Walenski band şi friends

Muzica live va răsuna şi în boxele din Place Pub, sâmbătă seară, la ora 21,00. Pe scenă va cânta Walenski band, formată din Ioan Walenski – chitară şi Claudiu Ciprian – bass, alături de alţi prieteni, artişti locali. După spectacol, petrecerea va continua până dimineaţă, iar din spatele pupitrului, muzica va fi mixată de Dj Lexx. Intrarea este liberă.

În SummerTime Pub, concert cu trupe locale şi stand up comedy

Distracţia de weekend începe astăzi, în SummerTime Pub, cu un concert pe cinste. De la ora 20,00, cântă „Apex”, o trupă locală de rock: Cornelia Gomoescu (voce), Claudiu Zidărescu (chitară ritm), Ionuţ Voinea (chitară ritm&solo) şi Teodor Samoniuc (percuţie). Urmează un recital al unei alte trupe locale, nou înfiinţata „Out of the Blue”. După ora 23,00, DJ Ciprian Albu şi MC Săbiuţă vă aşteaptă la „90’s Hits Party”. Intrarea e liberă.

Sâmbătă, la ora 23,00, DJ Oscar şi MC Coco revin în SummerTime Pub, la petrecerea „The Entertainers”. Intrarea costă 10 lei.

Duminică, petrecăreţii au timp să se odihnească, dar luni, 19 ianuarie, pe scena din SummerTime vor urca actorii cunoscuţi din serialul „Las Fierbinţi”, Mihai Bobonete, Adrian Văncică şi Mihai Rait, pentru un show de stand-up comedy. Accesul minorilor este interzis. Biletul costă 65 de lei de persoană.

În Union Jack Studio, petrecere senzuală

Un alt loc unde puteţi petrecere timpului liber este în Union Jack Studio, de pe strada Domnească nr. 29. „Fifty Shades of Jack's Spirit” este numele petrecerii care va începe vineri seară, de la ora 23,00, cu DJ Gabriell şi MC Criss. Dress code: cravată, papion, cătuşe şi alte accesorii cu tentă erotică. Iar sâmbătă, 17 ianuarie, tot de la ora 23,00, aceiaşi DJ Gabriell şi MC Criss continuă distracţia cu „Be Amazing”. Intrarea este liberă în ambele seri.

În Divino, distracţie ca-n Bamboo

Atmosfera din cunoscutul club de fiţe din Bucureşti, Bamboo, va fi creată sâmbătă şi în clubul Divino din Galaţi, când cei doi responsabili de distracţie, DJ Tense şi MC Nonis G, vor da startul petrecerii. Pentru plăcerea fanilor, în boxe va răsuna de mai multe ori piesa „Lăsaţi femeile să facă ce vor”. Aşa că fetele vor avea intrarea gratuită, iar băieţii plătesc 20 de lei.

În Teatris, concert „Life on Mars”

Seria concertelor continuă şi în 2015, la Teatris. Vineri seară, pe scena localului vor cânta membrii trupei gălăţene „Life on Mars”. Loredana Căvăşdan (voce), Georgiana Moraru (voce), Nicu Avram (bass), Cătălin Guriţă (chitară) şi Andrei Precup (tobe) au format grupul „Life on Mars” în urmă cu patru ani şi, de atunci, au la activ peste 200 de concerte (evenimente private, petreceri corporate, concerte în cluburi, ori în aer liber), încântând publicul cu un sound fresh, modern. Cele două voci ale formaţiei sunt cunoscute mai ales după ce au participat la concursul muzical „Vocea României”, iar băieţii au şi ei o veche experienţă, după ce au cântat cu mai multe trupe de succes din România. În urmă cu un an şi jumătate, trupa a început să colaboreze cu Marius Moga, iar primul lor single „Eşti pe plus”, este auzit zilnic, pe toate programele TV, în reclama unei băuturi carbogazoase.

Concertul începe la ora 21,00, iar biletul costă 30 de lei.

În Union Jack, seară de muzică live

În această seară, la Union Jack va fi „Acoustic Session Live”. Începând cu ora 20,00, gălăţenii care vor să se relaxeze ascultând muzică live, de calitate, sunt aşteptaţi în localul de pe faleza superioară. Vor cânta Florin Chiriac (Hippie) – voce, chitară, Andrei Tanasaciuc (Tanu’) - chitară bass şi Bogdan Bucătaru (Bircu’) – cajon. Seara magică se repetă în fiecare săptămână, miercurea şi vinerea.

În "90’s Pub", concurs pentru oameni cu chitări

Sâmbătă, 17 ianuarie, de la ora 20,00, în Pubul „90’s”, va avea loc un concurs de chitară (improvizaţie sau cover). „Te aşteptăm să ne demostrezi ce poate face una bucată om cu una bucată chitară. Câştigătorul va fi desemnat de public şi va primi un voucher în valoare de 150 de lei, pe care-i va putea folosi la bar”, sună invitaţia gazdelor. Sunt aşteptaţi şi cei care iubesc sunetele acestui instrument şi vor să fie prezenţi la un eveniment diferit. Pentru mai multe informaţii, îl puteţi suna pe Andrei la numărul de telefon 0754.608.107.

În Infinity, roşul e la putere

Sâmbătă, 17 ianuarie, în Infinity, la ora 23,00, gălăţenii sunt invitaţi la o petrece unde roşul va fi culoarea de bază. „Fie că îl găsim pe buzele fetelor, fie în shoturile de la bar, fie că băieţii vor purta cămăşi în această culoare, roşul se va purta sâmbătă, în Infinity”, scriu organizatorii pe internet. Cei mai roşii petrecăreţi vor avea parte de multe surprize din partea gazdelor. Fetele au intrarea gratuită şi biletul pentru băieţi este 10 lei.

Săptămâna viitoare, „Zilele amanţilor”, lansată la Galaţi

Sâmbătă, 24 ianuarie, la ora 16,00, la Librăria „Donaris” din Galaţi, autoarea Corina Ozon îşi va lansa cartea „Zilele amanţilor”, titlu ce a ocupat locul trei în topul vânzărilor la Târgul Gaudeamus din Bucureşti. „În librăria noastră, Corina Ozon ne va încânta cu picanteriile din noul ei roman. Vă aşteptăm cu drag”, scriu cei de la Donaris pe site-urile de socializare. Gazdele evenimentului vor fi Andrei Velea şi Doru Căstăian.

Citit 1265 ori Ultima modificare Joi, 15 Ianuarie 2015 18:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.