Gălăţeanca Yoyo, din nou pe scena Next Star, în ajutorul unei fetiţe nevăzătoare

Gălăţeanca Yoyo, din nou pe scena Next Star, în ajutorul unei fetiţe nevăzătoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

E Joia Mare şi, dacă aţi isprăvit cu frământatul şi coptul cozonacilor, meritaţi un dar de suflet. Vă aşteaptă la Antena 1, de la ora 20,30, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii Next Star pe scena căreia va reveni gălăţeanca Daniela Negoiţă, pe numele ei de scenă Yoyo. Tânăra artistă are o misiune specială: va susţine un caz umanitar, o fetiţă care şi-a pierdut vederea la naştere... Daniela e convinsă că „împreună putem face diferenţa!”, venind în ajutorul micuţei nevăzătoare. Yoyo va face un duet de excepţie cu Raluca, piesa interpretată fiind "Fireball".

Reamintim că Daniela Negoiţă a fost finalistă în sezonul al treilea al celebrului concurs şi a rămas în istoria competiţiei ca prima rapp-eriţă de la Next Star. Important este că şansa i-a surâs Danielei tocmai datorită show-ului de la Antena 1. Un impresar a văzut-o în finala sezonului trecut Next Star şi i-a propus să semneze un contract cu o casă de discuri. Aşa a devenit Yoyo şi are, în acest moment, un prim videoclip lansat pe piaţa muzicală - „Mă sting”, piesă în care face un featuring cu Dianna Rotaru, o cunoscută artistă din Republica Moldova.

Daniela Negoiţă este elevă la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”, iar Andreea Ignat este instructoarea ei de la ansamblul „Estrada copiilor”, de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi.

Citit 982 ori Ultima modificare Joi, 09 Aprilie 2015 11:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.