VEDETE/ Adelina Pestriţu spune adevărul despre relaţia cu Speak

VEDETE/ Adelina Pestriţu spune adevărul despre relaţia cu Speak
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adelina Pestriţu radiază de fericire la braţul lui Speak, omul cu care se iubeşte de câteva luni încoace. Şi dacă până acum spunea că va sufla şi în iaurt când vine vorba despre o nouă căsătorie, se pare că, de când este împreună cu artistul, vedeta pare din ce în ce mai deschisă către a păşi din nou în faţa altarului. Cei doi vorbesc în premieră, în detaliu, despre cum decurge relaţia lor, despre certuri şi despre planurile de nuntă. Ba mai mult, Speak mărturiseşte de ce anume o iubeşte atât de mult pe vedeta de televiziune, dar şi câţi copii îşi doreşte de la viitoarea lui soţie.

Soarele a răsărit din nou pe strada Adelinei Pestriţu. După un divorţ şi câteva relaţii fără happy-end, vedeta de televiziune şi-a regăsit fericirea în braţele lui Speak. Deşi sunt împreună doar de un an, cei doi par să se înţeleagă de minune, iar căsătoria nu iese din discuţie, întrucât Adelina vorbea încă de la începutul relaţiei despre părinţii lui Speak ca de viitorii ei socri. „Am vorbit prin mesaje cu viitorii mei socri, despre care am auzit numai lucruri frumoase. Sunt foarte drăguţi şi abia aştept să-i cunosc personal”, dezvăluia la acea vreme vedeta.

Adelina Pestriţu şi Speak formează unul din cele mai cunoscute cupluri mondene de la noi. De mai bine de un an de zile sunt împreună, iar fanii lor aşteaptă cu nerăbdare să îi vadă în faţa altarului. Evenimentul urmează să se întâmple, însă nu s-a stabilit încă nicio dată exactă.

„Noi suntem ca şi căsătoriţi din prima clipă în care ne-am mutat împreună. Este evident că se va întâmpla şi căsătoria la primărie când vom fi pregătiţi. Trăim sub acelaşi acoperiş şi ne împărţim atribuţiile ca într-o familie”, a declarat Adelina.

Speak a subliniat că vor avea două perechi de naşi, prima formată din soţii Mădălin Ionescu-Cristina Sişcanu, şi a doua ce urmează să fie anunţată în curând. Nu s-au decis asupra locului unde să se petreacă evenimentul, prezentatoarea WOWBiz luând în calcul şi o destinaţie exotică.

Cât despre certurile inevitabile din cuplu, Adelina spune astfel: „Ca în orice cuplu, există şi momente de tensiune, dar atâta timp cât nu sunt generate de ceea ce presupune loialitate, sinceritate şi încredere, le depăşim fără să ne lăsăm afectaţi! Trăim o poveste frumoasă de dragoste cu hârjoneli, sentimente şi pasiune. Nici vorbă de despărţire!”.

Iubirea este mare între cei doi, iar relaţiile anterioare ale acestora nu mai reprezintă nicio urmă de regret: „Îl iubesc pe Ştefan cum n-am mai iubit pe nimeni, motiv pentru care trecutul nu mai reprezintă nimic. Relaţia noastră se bazează pe încredere, iar ce vine din exterior, nu ne afectează!”, a mărturisit Adelina.

De partea cealaltă, Speak mărturiseşte că apreciază la vedeta de televiziune că este simplă şi că nu are deloc mofturi, aşa cum, probabil, ar fi întâlnit la alte fete, celebre sau nu. Speak spune chiar că îşi doreşte să devină tăticul a doi copii, preferabil băieţi. „Vreau doi copii, doi băieţi aş vrea. S-a întâmplat, nici eu nu mă aşteptam la combinaţia asta. Sunt foarte fericit. Îmi place la ea că e simplă şi nu e mofturoasă deloc. Îi place să îi dai multă atenţie, să o răsfeţi şi să o iubeşti foarte mult”, a declarat el.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2331 ori Ultima modificare Joi, 09 Aprilie 2015 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.