Şi bărbaţii pot MIMA ORGASMUL

Şi bărbaţii pot MIMA ORGASMUL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mimarea orgasmului este unul din lucrurile care afectează cel mai mult sexul în cuplu. Conform unui studiu recent, tot mai mulţi bărbaţi ajung şi ei să facă asta, dar practica nu face decât să afecteze relaţia. Iar pentru o viaţă sexuală înfloritoare nu e nevoie de orgasm la fiecare act sexual, cât de o sinceritate care să ajute la cunoaşterea corpului partenerului. Mimarea orgasmului pare a fi mult mai uşoară decât obţinerea lui.

Într-un sondaj realizat recent de Cosmopolitan, 67 la sută dintre femei au recunoscut că au mimat orgasmul, fie pentru a cruţa sentimentele partenerului, fie pentru a pune capăt actului sexual. Rezultatul este puţin peste concluziile celorlalte anchete pe această temă. Pe locul doi în sondaj a fost de departe mimarea orgasmului în timpul sexului oral. Pe de altă parte, cele 2.300 de femei care au participat la sondaj au spus că partenerii lor au orgasm în 95 la sută dintre partidele de sex.

În orice caz, deşi mimarea este mult mai uşoară în cazul femeilor, un alt studiu scoate în evidenţă faptul că nu este o practică strict feminină. Studiul realizat de Revista Cercetărilor în Domeniul Sexului evidenţiază că pe lângă cele 67 la sută dintre femeile care mimează atingerea punctului culminant, 28 la sută dintre bărbaţii care au participat la cercetare au recunoscut că şi ei fac acest lucru. Motivele pe care bărbaţii le-au folosit pentru a justifica mimarea orgasmului au fost, ca şi la femei, grija faţă de sentimentele partenerei, dar şi faptul că deja sexul dura prea mult sau că oboseau şi voiau să pună capăt actului sexual.


 

Citit 955 ori Ultima modificare Vineri, 17 Aprilie 2015 13:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.