Ziua Internaţională a Copilului/ Programul distracţiei de 1 iunie, la Galaţi

Ziua Internaţională a Copilului/ Programul distracţiei de 1 iunie, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Atenţie, părinţi! De 1 Iunie, cei mici au parte de un program de distracţie pe cinste: concursuri cu premii, întreceri sportive, concerte şi spectacole, un show de lasere, plus un loc de joacă nou-nouţ.

Pe lângă Deepcentral şi Akcent, vedetele zilei vor fi Andra şi Răzvan Gogan, doi copii români care au intrat în Cartea Recordurilor de trei ori până acum şi care îi vor încânta pe copiii din Galaţi cu un show unic de muzică şi divertisment.

Ca să nu rataţi nimic, vă prezentăm orarul distracţiei, aşa cum ne-a fost comunicat de Primăria Galaţi.

De la ora 10,00 până la 11,00, pe aleea pietonală de la P-uri, cei mici sunt aşteptaţi cu daruri la Festivalul de Carte ”Axis Libri”.

La ora 11,00, pe Faleza Inferioară (aferent Hotelului Vega), va fi inaugurată Faleza Copiilor, cel mai nou loc de joacă din Galaţi, destinat copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani. Investiţia în acest loc de joacă modern, cu echipamente şi suprafeţe la cele mai bune standarde de calitate şi siguranţă, a costat aproximativ un milion de lei (TVA inclus).

Distracţia reîncepe la ora 16,00, în Parcul Viva, cu ateliere de creaţie ale Fundaţiei A.R.I.P.I., Şcolii de Film şi Televiziune, animatori, face-painting, demonstraţii de aeromodele, teatru interactiv şi o expoziţie de păpuşi şi workshop.

Pe Faleză (zona Parcului Viva), de la 16,30 la 17,00, are loc crosul copiilor, concurs cu premii.

De la ora 17,00, îi vor introduce pe copii în atmosfera de poveste Disney Kids, Cătălina Moise, Andra şi Răzvan Gogan. Un sfert de oră mai târziu, urcă pe scenă „Hansel şi Gretel”, cărora le vor da viaţă trupa de păpuşari ”Gepetto” din Bârlad.

De la 17,55 şi până la 18,40, va fi concert Deepcentral. Apoi, timp de zece minute, Şcoala de dans sportiv ”Dance Energy” Iaşi va face încălzirea pentru ceea ce va urma de la ora 19,00 - muzică şi dans popular cu Ansamblul ”Doiniţa Covurluiului” Galaţi.

După atâta joc şi voie bună, de la 19,25 la 20,15, va fi „Scandal la bal”, spectacol muzical pentru copii.

De la ora 20,20 la 20,40, ”Personajele evadează” datorită Grupului ”Voces” din Galaţi.

Apoi, până la ora 21,00, va fi în recital Andra Gogan. După 20 de minute de Latino Dance - Gabi Lupu ”Cien por Cien Latino” & Sueño Dance, urcă pe scenă, în concert până la 22,10, formaţia Akcent.

Seara se va încheia cu un show de lasere.

Pentru organizarea manifestărilor, în parteneriat cu Pro FM Lider FM, au fost alocaţi aproximativ 130.000 de lei.

Citit 7715 ori Ultima modificare Marți, 02 Iunie 2015 07:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.