Cum şi unde ne petrecem timpul liber, în acest weekend, în Galaţi

Cum şi unde ne petrecem timpul liber, în acest weekend, în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Union Jack, seri de muzică live 

La fel ca în fiecare săptămână, şi vinerea aceasta, de la ora 20,00, în Union Jack, Oana Mirică, Vali Dolea, Andrei Tănăsăciuc şi Alex Bucătaru vor cânta live în cadrul proiectului „Candy Bar Live”. Duminică, 21 iunie, seara live se repetă, de această dată cu membrii trupei „Evergreen Trio”, tot de la ora 20,00.

În Union Jack Studio dungile sunt la putere

„Sunt prea drăguţ/ă să merg la închisoare”, aşa se numeşte petrecerea care începe vineri seară, de la ora 23,00, în Union Jack Studio, eveniment la care toţi cei care vor să se alăture distracţiei sunt invitaţi să poarte haine în dungi. Orizontale, verticale, mai subţiri, sau în diagonală, nu contează. Dungi să fie. Atmosfera va fi întreţinută de Dj Gabriell şi Mc Criss. Sâmbătă, de la aceeaşi oră, va fi nelipsita petrecere „Be amazing Saturday”. Intrarea este liberă în ambele seri.

Divino, concert Uddi

Uddi şi formaţia lui vor cânta, sâmbăta aceasta, în club Divino. Concertul începe la ora 23,00, iar intrarea costă 10 lei pentru fete şi 20 de lei pentur băieţi. În boxele clubului va răsuna cea mai recentă piesă a artistului „Aseară ţi-am luat basma”, dar şi „Adam şi Eva”, „Ipotecat” – cântată alături de Delia, „Prietena ta” -  cântată alături de Randy, „Scumpă domnişoară” – cântată cu What’s Up.  

În New York Pub se dansează până în zori

În fiecare vineri, în New York Pub, de la ora 23,00, se dă startul distracţiei de weekend cu „Beat de heat”. Organizatorii garantează gălăţenilor încă o noapte plină de distracţie şi muzică bună. Gazdele petrecerii vor fi Dj Seva şi Mc Mihai Bejan.

Casa Veche, petreceri pentru studenţi

Casa Veche organizează ca în fiecare week-end distracţie de toate felurile. Vineri, 19 iunie are loc evenimentul Boom Party, unde invitatul special este DJ Yahim. Intrarea este liberă. Şi sâmbăta este un prilej bun de petrecere pentru studenţi. Începând cu ora 22,00 pot participa la petrecerea „Clubbing party”. Petrecerile sunt organizate exclusiv pentru studenţi.

Club Planet, distracţie pe terasă

„Take me drunk! I’m home” e numele petrecerii organizată de Club Planet, vineri, 12 iunie, începând cu ora 20,00. Atmosfera va fi întreţinută de Dj Săbiutză şi Bombonika. Petrecăreţii vor avea ocazia să participe la lansarea unei noi linii de produse marca Club Planet. Intrarea este liberă.

SummerTime Pub, surprizele de vineri

SummerTime Pub organizează ca în fiecare vineri, începând cu ora 21,00 la o petrecere exotică cu o mulţime de surprize din partea casei. Muzica va fi asigurată ca de obicei de Dj Seva. Intrarea este liberă. Şi sâmbătă petrecăreţii se pot distra la evenimentul „Start the Party” alături de Dj Seva şi Mc Sami Habib.

Citit 1853 ori Ultima modificare Joi, 18 Iunie 2015 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.