TURISM la înălţime. HOTELURILE-CAPSULĂ de pe stâncile din Peru

TURISM la înălţime. HOTELURILE-CAPSULĂ de pe stâncile din Peru
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

„Vânătorii” de adrenalină au un nou motiv de a merge în Peru. Turiştii care vizitează, în căutarea aventurii, una din cele mai importante naţiuni din America de Sud, se pot bucura acum de o cazare inedită pe stâncile Anzilor.

Persoanele cu o sete nestăvilită de adrenalină pot înnopta pe stâncile Anzilor Peruvieni, în Peruvian Andies Skylodge, unul din hotelurile-capsulă transparente situate la 122 de metri deasupra pământului. Aflat în apropierea oraşului Cuzco, unul din hotelurile-capsulă realizate din policarbonat şi aluminiu are dimensiuni de 24 de metri lungime şi opt lăţime.

Acest concept aparţine companiei Natura Vive, care pune la dispoziţia doritorilor mai multe astfel de opţiuni de cazare pe stâncile situate deasupra Văii Sacre. Potrivit publicaţiei online bustle.com, construcţiile sunt extreme de sigure. Pentru a ajunge la hotelul-capsulă din imagini, turiştii trebuie să urce pe o scară din oţel construită în stâncă. O noapte de cazare costă 300 de dolari, în preţ fiind inclusă şi mâncarea.

Citit 1785 ori Ultima modificare Marți, 14 Iulie 2015 19:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.