Servicii RCS & RDS de date mobile 4G şi în Galaţi

Servicii RCS & RDS de date mobile 4G şi în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Începând de joi, 20 august, RCS & RDS este posesorul unei licenţe 4G în banda de 2600 MHz (TDD) şi va oferi clienţilor săi, noi şi existenţi, fără costuri suplimentare şi la orice tip de abonament, servicii de date 4G în 25 de orase din ţară, până la finalul anului 2015. Tehnologia 4G le va aduce utilizatorilor Digi Mobil viteze de transfer de până la 150 Mbps.

În prima etapă a proiectului, până la finalul lunii septembrie, clienţii Digi Mobil din 12 oraşe vor beneficia de avantajele tehnologiei 4G: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Braşov, Oradea, Craiova, Constanţa, Iaşi, Arad, Sibiu, Piteşti şi Ploieşti, urmând ca până la finalul anului să îşi extindă aria de acoperire în Galaţi, Brăila, Baia Mare, Târgu Mureş, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Reşiţa, Slatina, Hunedoara, Vaslui, Alexandria. În acelaşi timp, compania va continua să îşi dezvolte reţeaua de comunicaţii mobile pentru a avea acoperire 3G şi 4G la nivel naţional.

Tehnologia 4G va fi disponibilă în pachetele Digi Mobil începând cu sfârşitul lunii septembrie, cand compania va introduce în oferta sa comercială şi terminale compatibile 4G (LTE TDD in banda 38 LTE TD 2600). Clienţii Digi Mobil vor putea naviga mai rapid pe internet, vor putea descărca aplicaţii, muzică, iar streamingul video sau încărcarea fişierelor de mari dimensiuni se vor realiza mult mai rapid.

Noua licenţă a companiei în banda de 2600 MHz (TDD) a fost dobandită în urma unui proces de cesiune dintre 2K Telecom şi RCS & RDS, cu acordul Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), a relatat digi24.ro.

Sursa foto: economica.net

Citit 1671 ori Ultima modificare Vineri, 21 August 2015 12:44

1 comentariu

 • postat de Valle
  Vineri, 21 August 2015 14:19
  83.250.199.***
  Ce bine,dar pe cand si un semnal mai bun la nivel national.Se spune-a odata ca daca nu ai semnal intra Vechiul COsmote dar nu prea de intampla asta.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.