VEDETE/ Andra - cel mai iubit artist în 2015

VEDETE/ Andra - cel mai iubit artist în 2015
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Andra este cel mai iubit artist din peisajul muzical românesc. Ea a câştigat lupta pentru trofeul “Fans Like Award”, ce va fi decernat în cadrul ediţiei din acest an a Media Music Awards. Solista a primit cele mai multe voturi online pe pagina de Facebook a evenimentului, fiind considerată astfel cel mai iubit artist român. Andra a primit 31,1 la sută din totalitatea voturilor. Pe locul doi s-a clasat Andreea Bălan, cu 15 la sută din voturi, iar pe locul 3, Delia, cu 9,8 la sută. Andra a luat, şi în anii trecuţi, foarte multe premii la Media Music Awards.


Andra a câştigat lupta pentru trofeul “Fans Like Award”, ce va fi decernat în cadrul ediţiei din acest an a Media Music Awards. Solista a primit cele mai multe voturi online pe pagina de Facebook a evenimentului, fiind considerată astfel cel mai iubit artist român.

Voturile au fost acordate pe pagina de Facebook a evenimentului, care se bucură de o activitate impresionantă din partea celor peste 100.000 de fani.

Andra va primi trofeul “Fans Like Award” în cadrul galei ce va avea loc pe 3 septembrie, în Piaţa Mare din Sibiu. Va fi, de altfel, şi primul concert pe care solista îl susţine, după ce, recent, a adus pe lume o fetiţă.

La această categorie au fost nominalizaţi: 3 Sud Est, Alex Velea, Alina Eremia, Ami, Andra, Andreea Bălan, Andreea Bănică, Connect-R, Corina, Delia, Dj Sava, Doddy, Elena Gheorghe, Fly Project, Guess Who, Grasu XXL, Holograf, Jo, Kaira, Lariss, Lidia Buble, Lora, Maxim, Melina, Nadir, Naguale, Nicole Cherry, Nicoleta Nucă, Otilia, Puya, Raluka, Randi, Ruby, Shift, Smiley, Sore, Uddi, Vescan şi What’s Up.

Andra a primit 31,1 la sută din totalitatea voturilor. Pe locul doi s-a clasat Andreea Bălan, cu 15 la sută din voturi, iar pe locul 3, Delia, cu 9,8 la sută.

Andra a fost, şi la ediţiile trecute ale Media Music Awards, unul din cei mai premiaţi artişti. În 2014, artista a câştigat trei premii (Best Rock (cea mai bună melodie rock) - VUNK feat. Andra - „Numai la doi”, Fans Like Award (premiul fanilor), Best Female (cea mai bună artistă), în 2013, trei trofee (Best Video (cel mai bun videoclip) - Andra feat What’s Up - “K la Meteo”, Fastest climber (cea mai rapidă urcare în top) - “Inevitabil va fi bine”, Best Female (cea mai bună artistă)), iar la prima ediţie, în 2012, un premiu (Media Forest Award).

“Fans Like Award” este una din puţinele categorii unde câştigătorul este ales în urma votului publicului. În rest, trofeele Media Music Awards se acordă pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 - 30 august 2015.

Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care  identifică şi monitorizează, în timp real, apariţiile radio şi TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiştilor români, îi premiază pe cei mai iubiţi de public şi piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media şi vizualizări pe internet.

La Media Music Awards 2015 vor cânta peste 40 de artişti consacraţi, pentru zeci de mii de spectatori ce vor fi prezenţi în Piaţa Mare din Sibiu.

Media Music Awards 2015 este organizat de Asociatia Culturală Media Music Awards, prezentat de Coca Cola şi susţinut de MTV Romania şi Kiss FM. Media Music Awards este un proiect cofinanţat de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria Municipiului Sibiu.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 6515 ori Ultima modificare Vineri, 21 August 2015 14:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.