Cum şi unde ne petrecem timpul liber în acest weekend în Galaţi

Cum şi unde ne petrecem timpul liber în acest weekend în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ofertă bogată, în SummerTime Pub

În SummerTime Pub vă puteţi distra astăzi, 28 august, începând cu ora 20,00, alături de Hippie Band, cu Florin Chiriac - voce şi chitară, Răzvan - tobe şi Dan - bass. Preţul unui bilet este de 10 lei. Tot astăzi, începând cu ora 23,30, puteţi petrece pe cea mai bună muzică, mixată de DJ Gabi Ifrim. Intrarea este liberă.

Mâine, 29 august, începând cu ora 00,00, iubitorii muzicii latino pot dansa pe cele mai frumoase piese, alături de DJ Seva. Intrarea este liberă.

Pentru a încheia weekendul într-o manieră amuzantă, duminică, începând cu ora 20,00, comediantul Tiberiu Popovici promite o porţie copioasă de râs. Invitatul special al serii este primul neomagician din România, numit MYDAS. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Final de Street Galfest, în New York Pub

În New York Pub, petrecăreţii vor sărbători sâmbătă, începând cu ora 00,00, finalul turneului Street Galfest, ultima săptămână a verii, dar şi o noapte albă alături de Pascal Junior. Intrarea este liberă.

Muzică live, în Union Jack 

Ca în fiecare săptămână, şi în weekendul acesta va răsuna muzică live la Union Jack. Mâine, 29 august, melodiile live vor fi cântate de „Gusti & friends”, de la ora 20,00, iar duminică, 30 august, de la aceeaşi oră, vă puteţi relaxa pe acordurile instrumentelor muzicale ale celor din trupa „Evergreen Trio”: Ioan Badea - vioară, Marcel Iancu - pian, Marcel Smocov - saxofon/clarinet.

Noaptea cărţilor deschise

Cei care sunt pasionaţi de lectură şi de noutăţile în materie de cărţi sunt aşteptaţi la Librăria Humanitas, Astăzi, 28 august, între orele 19,00 şi 24,00. Sunt anunţate multe promoţii şi reduceri, dar şi recomandări interesante.

Până pe 31 august, vă mai puteţi bucura de un discount de 20 la sută la toate titlurile semnate de Neagu Djuvara sau de 20 la sută la Humanitas Fiction.  

Delectări literare şi prieteni noi

La sfârşitul unei săptămâni de muncă, e timpul pentru relaxare şi socializare. Cei de la Acquarello reorganizează „O seară cu suflet, la Galaţi”. Gălăţenii care au o bibliotecă personala sunt invitaţi astăzi, 28 august, cu o carte preferată, despre care să le povestească celorlalţi participanţi, timp de 60 de secunde. La finalul evenimentului, cartea poate fi împrumutată, doar cu o condiţie: la următoarea întâlnire, aceasta trebuie adusă înapoi. A treisprezecea ediţie a acestui eveniment se va desfăşura începând cu ora 18,00. Intrarea este liberă pentru toţi amatorii de literatură.

Circul Toredo este la Galaţi

Momente magice şi elemente extraordinare de acrobaţie se vor desfăşura în acest weekend, la Galaţi. Circul Toredo şi-a pregătit artiştii şi peste 30 de animale pentru un spectacol unic. Până pe 31 august, în parcarea Shopping City, cei mici, dar şi cei mari se pot bucura de surprize. În arena circului vor fi cinci tigri siberieni, cinci cămile, cai, lame, ponei, maimuţe, foci, lei de mare, şerpi, varani, dar şi foarte mulţi acrobaţi, clovni, momente de magie şi levitaţie. Sâmbătă şi duminică vor fi două spectacole: unul de la ora 15,30, iar celălalt de la ora 18,30.

Preţul unui bilet la tribună este de 25 de lei pentru copii şi de 30 de lei pentru adulţi, iar cele de la lojă sunt de 30 de lei pentru copii şi 35 lei pentru adulţi.

Corina Ozon lansează "Nopţile amanţilor"

Corina Ozon îşi va lansa romanul "Nopţile amanţilor" şi la Galaţi. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 29 august, ora 18,00, la cafeneaua "Seven", din incinta Hotelului "Faleza". După marele succes al cărţii „Zilele amanţilor”, Corina Ozon vine cu o continuare - „Nopţile amanţilor”, o carte ce promite să fie chiar mai trepidantă decât prima.         

DJ Lexx, la butoane în Place Pub

Şi în în această zi de vineri, DJ Lexx aduce muzică bună şi energie pozitivă în Place Pub. Tinerii gălăţeni sunt invitaţi să petreacă ultima duminică din perioada estivală alături de prieteni şi de ritmurile verii. Petrecerea începe de la ora 23,00, iar intrarea este liberă, atât pentru fete, cât şi pentru băieţi.        

Partydul Kiss Fm, în Divino Glam Club

Petrecere unică în această sâmbătă, 29 august, la Galaţi. Partydul Kiss FM vine în Divino Glam Club, ca să le asigure gălăţenilor momente de neuitat. Gazda evenimentului va fi DJ Olix, alături de MC Dan Fintescu. Petrecere începe de la ora 23,00, iar costul intrării este de 10 lei pentru fete şi 20 de lei pentru băieţi.

Noaptea luminilor roşii, la Union Jack Studio

În ultima sâmbătă din această vară, la Union Jack Studio, luminile roşii vor face senzaţie. Îndrăgit deja de tinerii gălăţeni, DJ Krave din Amsterdam va încălzi atmosferă cu un sound unic. Organizatorii spun că muzica ce va răsuna pe 29 august le va aminti gălăţenilor de una dintre cele mai frumoase nopţi ale verii. Petrecerea începe la ora 23,00, iar intrarea este gratuită.

Seară de club, în Daily Pub

Muzica de vară şi atmosfera de weekend urcă şi pe scena de la Daily Pub. Astăzi şi mâine, gălăţenii sunt invitaţi la petreceri de club, iar duminică seara, Hippie and Friends vor cânta pe ritmurile ultimelor zile de vară. Gălăţenii sunt aşteptaţi la orice oră, intrarea fiind gratuită.        

Citit 2755 ori Ultima modificare Joi, 27 August 2015 16:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.