Cu cine s-a căsătorit Irina Nicolae, fostă membră a trupei A.S.I.A.

Cu cine s-a căsătorit Irina Nicolae, fostă membră a trupei A.S.I.A.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La 36 de ani, Irina Nicolae s-a hotărât să oficializeze relaţia pe care o are de peste 10 ani cu preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, Marius Vizer. Artista, cunoscută publicului român ca fostă membră a trupei A.S.I.A., a avut două ceremonii religioase, la Moscova şi la Budapesta. Mai întâi, mirii au fost cununaţi într-o catedrală din Moscova, pentru ca apoi, la două zile distanţă, să fie căsătoriţi religios şi la o biserică românească din Budapesta. Iată cum a arătat rochia de mireasă şi cum a fost la eveniment.


Irina Nicolae, cunoscută publicului român ca fostă membră a trupei A.S.I.A., s-a hotărât să oficializeze relaţia pe care o are de peste zece ani cu preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, Marius Vizer, care este şi un cunoscut om de afaceri.

Mai întâi, mirii au fost cununaţi într-o catedrală din Moscova, pentru ca apoi, la două zile distanţă, să fie căsătoriţi religios şi la o biserică românească din Budapesta. Cei doi miri au fost înconjuraţi de familie şi prieteni veniţi din toate colţurile lumii, petrecând cu fast la un restaurant cu tradiţie din Budapesta.  Din România au ajuns şi Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, precum şi Valentina Pelinel.

Rochia miresei a fost creată într-un atelier românesc.

Fericită de experienţa trăită, Irina Nicolae a postat pe contul ei de facebook un mesaj lung şi câteva fotografii de la nuntă.

"A fost cea mai intensă, dar şi cea mai frumoasă săptămână din viaţa noastră. Pe 2 octombrie ne-am unit destinele într-o catedrală din Moscova şi în 4 octombrie la biserica românească din Budapesta. A fost aşa cum am visat... O nuntă simplă, elegantă, rafinată, fiind înconjuraţi de familie şi prieteni veniţi din toate colţurile lumii... NU, nu am făcut un secret din nunta noastră, dar nici nu ne-am dorit să fim titluri de tabloid. Căsătoria este ceva sacru, nu un subiect dintr-o revistă tabloid... Am decis să împărtăşim bucuria cu voi, aici, ştiind că nu-mi vor fi răstălmăcite cuvinte de dragul rating-ului...

Toţi cei prezenţi ne sunt apropiaţi, sunt parte din viaţa noastră, din familia noastră şi am fost mai mult decât onoraţi să-i avem alături în această zi minunată. Le mulţumim încă o dată tuturor. Am petrecut într-un loc minunat, un restaurant cu tradiţie şi rafinat gastronomic, recunoscut la nivel mondial pentru profesionalismul, bucătăria şi ospitalitatea sa. Rochia a fost creată într-un atelier românesc şi pentru asta le mulţumesc din suflet prietenilor mei. Am simţit că Dumnezeu ne iubeşte cu adevărat şi că ne-a dăruit cea mai frumoasă zi din viaţa noastră. Suntem doar noi şi... o viaţă înainte în doi!", a scris cântăreaţa pe pagina sa de facebook.

Irina Nicolae s-a retras din muzică o dată cu destrămarea celebrei trupe A.S.I.A..

Ea a început să scrie cărţi pentru copii, domeniu în care de bucură de succes. Irina Nicolae este cea care l-a inventat pe Dovlecel, personaj foarte îndrăgit de cei mici. Artista a lansat până acum cărţi de poveşti, cărţi educative, puzzle-uri şi, mai nou, o aplicaţie interactivă pentru iPhone şi iPad, destinată copiilor.

Citit 4874 ori Ultima modificare Joi, 15 Octombrie 2015 14:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.