Cu cine s-a căsătorit Irina Nicolae, fostă membră a trupei A.S.I.A.

Cu cine s-a căsătorit Irina Nicolae, fostă membră a trupei A.S.I.A.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La 36 de ani, Irina Nicolae s-a hotărât să oficializeze relaţia pe care o are de peste 10 ani cu preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, Marius Vizer. Artista, cunoscută publicului român ca fostă membră a trupei A.S.I.A., a avut două ceremonii religioase, la Moscova şi la Budapesta. Mai întâi, mirii au fost cununaţi într-o catedrală din Moscova, pentru ca apoi, la două zile distanţă, să fie căsătoriţi religios şi la o biserică românească din Budapesta. Iată cum a arătat rochia de mireasă şi cum a fost la eveniment.


Irina Nicolae, cunoscută publicului român ca fostă membră a trupei A.S.I.A., s-a hotărât să oficializeze relaţia pe care o are de peste zece ani cu preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, Marius Vizer, care este şi un cunoscut om de afaceri.

Mai întâi, mirii au fost cununaţi într-o catedrală din Moscova, pentru ca apoi, la două zile distanţă, să fie căsătoriţi religios şi la o biserică românească din Budapesta. Cei doi miri au fost înconjuraţi de familie şi prieteni veniţi din toate colţurile lumii, petrecând cu fast la un restaurant cu tradiţie din Budapesta.  Din România au ajuns şi Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, precum şi Valentina Pelinel.

Rochia miresei a fost creată într-un atelier românesc.

Fericită de experienţa trăită, Irina Nicolae a postat pe contul ei de facebook un mesaj lung şi câteva fotografii de la nuntă.

"A fost cea mai intensă, dar şi cea mai frumoasă săptămână din viaţa noastră. Pe 2 octombrie ne-am unit destinele într-o catedrală din Moscova şi în 4 octombrie la biserica românească din Budapesta. A fost aşa cum am visat... O nuntă simplă, elegantă, rafinată, fiind înconjuraţi de familie şi prieteni veniţi din toate colţurile lumii... NU, nu am făcut un secret din nunta noastră, dar nici nu ne-am dorit să fim titluri de tabloid. Căsătoria este ceva sacru, nu un subiect dintr-o revistă tabloid... Am decis să împărtăşim bucuria cu voi, aici, ştiind că nu-mi vor fi răstălmăcite cuvinte de dragul rating-ului...

Toţi cei prezenţi ne sunt apropiaţi, sunt parte din viaţa noastră, din familia noastră şi am fost mai mult decât onoraţi să-i avem alături în această zi minunată. Le mulţumim încă o dată tuturor. Am petrecut într-un loc minunat, un restaurant cu tradiţie şi rafinat gastronomic, recunoscut la nivel mondial pentru profesionalismul, bucătăria şi ospitalitatea sa. Rochia a fost creată într-un atelier românesc şi pentru asta le mulţumesc din suflet prietenilor mei. Am simţit că Dumnezeu ne iubeşte cu adevărat şi că ne-a dăruit cea mai frumoasă zi din viaţa noastră. Suntem doar noi şi... o viaţă înainte în doi!", a scris cântăreaţa pe pagina sa de facebook.

Irina Nicolae s-a retras din muzică o dată cu destrămarea celebrei trupe A.S.I.A..

Ea a început să scrie cărţi pentru copii, domeniu în care de bucură de succes. Irina Nicolae este cea care l-a inventat pe Dovlecel, personaj foarte îndrăgit de cei mici. Artista a lansat până acum cărţi de poveşti, cărţi educative, puzzle-uri şi, mai nou, o aplicaţie interactivă pentru iPhone şi iPad, destinată copiilor.

Citit 4519 ori Ultima modificare Joi, 15 Octombrie 2015 14:19

4 comentarii

 • postat de MacAddy
  Miercuri, 21 Octombrie 2015 10:01
  212.115.201.***
  @ Gheorghe.
  Dute omule la manastire, sa nu-mi spui ca tu pana la nunta nu ai avut nici un contact sexual (sau sa visezi) si traiesti dupa cele 10 porunci. asa si ce daca face 2 nunti? foarte bine pentru ei ca nu au renuntat la credinta lor. Parerea mea si a multora este sa va vedeti de Biserica noastra (mai sunt multi ca mine credincios dar cu capul pe umeri) si sa nu va mai bagati nasu in cea ce nu va priveste ca nu sunteti sfinti niciunii.
  PS: in ziua de azi nici 1 la MIE nu se iau feciori.asta inseamna ca ai ceva cu toata lumea.
  0
  0
  Raportează
 • postat de gheorghe
  Luni, 19 Octombrie 2015 08:36
  69.50.161.***
  Ce fel de cununie/cununii in biserica.. de 2 ori in 2 tari??
  asta este deradere, lipsa de respect daca ar fi aceeasi credinta, ceea ce nu cred.
  Si ... Ortodox si... eretic (anti-Crestin) ca asta este ce nu este "Drept" adica Ortodox?
  Ca doar Vizer n-o fi Orotodox si nu-l ad pe el (sa ma ierte Dumnezeu!) replicand Preotului (Ortodox) - "ma lepad de Satana!"...
  De 10 ani... daca era casatorit judocanul... ar fi defranare la ea si preacurvie la el, sa nu spunem altfel - cine crede ca a stat "fecior" in asteptarea "printesei" sa se decida pentru...
  Interesant sa crezi ca poti avea doua "credibte" - de fapt o ai pe a treia, cea a "potrivnicului" care "da idei" de impacare - intre alb si negru, intre noapte si zi, ... intre Sfantul Duh si cele ne-sfinte, adica demonice.
  Desigur ca nu se amesteca - "Inapoia mea, Satana" a zis Iisus si "fie [voua] dupa credinta voastra!" lasandu-i pe ne-credinciosi cu dugurile ratacirii, robi ai Diavolului.
  -----------
  Astfel de stiri, "ochiometrice" si aprent corecte arata ca sentimentele se cumpara iar morala nu se mai "poarta" - animale, masinarii, maimutareli... cu pretentii de om integru.
  Cand astfele de mentori dau idei copiilor si exemplu tinerilor, rezultatul nu este o indreptare a societatii ci o degradare "laudata".
  Sa o lumineze Dumnezeu si sa inteleaga in ce ratacire sufleteasca (imbatata de bani) se afla...
  -------------
  Zice bine "alexandru" dar nu e destul, cred eu - daca are succes cu
  3
  6
  Raportează
 • postat de alexandru
  Duminică, 18 Octombrie 2015 23:31
  89.137.230.***
  Cum naiba toate gasesc numai oameni de afaceri. Chit ca e urat si burtos si gras om de afaceri sa fie nu conteaza restul. Ca de gaseste ea un amant tanar dar pe babaciune il stoarce de bani. Traieste pe banii lui. Frumos. Peste cativa ani auzi ca se despart. Am mai vazut noi de-astea. Mie sila!
  1
  12
  Raportează
 • postat de ss
  Duminică, 18 Octombrie 2015 11:06
  5.13.223.***
  La Moscova?!!! Bleah!
  1
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.