Prima DISPARIŢIE misterioasă în Triunghiul Bermudelor
Foto: Sursa foto: bermuda-triangle.org

Prima DISPARIŢIE misterioasă în Triunghiul Bermudelor
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Evenimentul din data de 5 decembrie 1945 a dat naştere unor mituri, care continuă să fascineze şi astăzi amatorii de fenomene neobişnuite. Puţină lume ştie că legendele legate de dispariţiile misterioase din apropierea aşa-numitului "Triunghi al Bermudelor" au apărut pentru prima dată în anul 1945. Primul eveniment asociat cu această zonă a fost dispariţia unui grup de 5 bombardiere americane, cunoscut în istorie ca "Zborul 19".

Niciunul dintre membrii echipajului nu a fost găsit. Mai mult decât atât, aeronava ce avea misiunea de a salva militarii a dispărut fără urmă.

În dimineaţa zilei de 6 decembrie, peste 300 de nave şi avioane au fost trimise pentru a identifica locul unde aeronavele Zborului 19 au dispărut. Membrii echipei de salvare au petrecut cinci zile pentru a cerceta zona. Întregul efort s-a dovedit a fi în zadar. Atât aeronavele, cât şi membrii echipajului dispăruseră fără urmă.

Evenimentul din data de 5 decembrie 1945 a dat naştere unor mituri, care continuă să atragă şi astăzi amatorii de fenomene neobişnuite. Începând cu anii '60 zona în care Zborul 19 a dispărut urma să fie cunoscută sub numele de "Triunghiul bermudelor" sau "Triunghiul Diavolului".

Sursa descopera.ro

Citit 2078 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Ianuarie 2016 13:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.