Benedict Cumberbatch, o nouă PROVOCARE

Benedict Cumberbatch, o nouă PROVOCARE
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un nou supererou Marvel se pregăteşte să debuteze pe marele ecran în 2016, cu Benedict Cumberbatch în rol principal. Publicaţia Entertainment Weekly a obţinut primele imagini cu transformarea pentru rol a actorului, iar asemănarea cu personajul este reuşită şi captivantă.

Doctor Strange, „cel mai grozav magician din cosmos” sau Vrăjitorul Suprem, aşa cum este numit în benzile desenate, a fost convocat din noiembrie la filmări, sub indicaţiile regizorale ale lui Scott Derrickson, producţia urmând să se încheie în luna martie. Cumberbatch a povestit cum decurge acomodarea cu acţiunile eroului specialist în vrăji.

„Sunt încă la început, învăţ. Am constatat că, da, trebuie să mai exersez posturile, vrăjile, felul în care utilizez runele, cam tot ce face el fizic. Şi mi-am imaginat că vor exista multe speculaţii şi nedumeriri legate de felul în care ţin un deget faţă de o altă poziţie a acestuia. Dar mai am încă de lucrat. Nu am filmat încă acele scene”, a explicat actorul, care a mai avertizat totuşi că există scene „de-a dreptul impresionante” în film.

Pelicula a fost descrisă de regizor drept „o excursie halucinantă”, prestaţia lui Cumberbatch urmând să fie una „complexă emoţional”.

Mads Mikkelsen a fost recent confirmat drept villain-ul central al filmului – „un vrăjitor care îşi fomează propria sectă”. Distribuţia fimului îi mai cuprinde pe Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Scott Adkins, Amy Landecker, Michael Stuhlbarg,  şi Tilda Swinton. "Doctor Strange" se va lansa în cinematografe incepand cu 4 noiembrie 2016. Sursa: Cinemagia.ro

Citit 1018 ori Ultima modificare Vineri, 08 Ianuarie 2016 14:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.