CELEBRU la „Vocea României”. A venit pe lume Theodor Florian Vasopol
Foto: În imagine, părinţii

CELEBRU la „Vocea României”. A venit pe lume Theodor Florian Vasopol
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Theodor Florian Vasopol se poate lăuda că a fost cel mai tânăr concurent de la "Vocea României"! Şi asta pentru că s-a aflat pe scena celebrei competiţii de la Pro Tv încă înainte de a se naşte, mai precis chiar din burtica mamei lui, Cristina Vasopol. A spus-o chiar Loredana, atunci când a anunţat că, în pofida regulamentului, nu va merge mai departe în concurs cu unul, ci cu… doi concurenţi. Unde mai pui că micuţul Vasopol a fost prezent şi în marea finală a concursului, unde a cântat alături de Loredana. E drept, şi atunci tot în burtica mamei lui, şi supravegheat cu grijă de tăticul lui, Valentin Vasopol.

Cel mai tânăr membru al familiei artistice Vasopol şi-a făcut intrarea pe marea scenă a vieţii pe 19 ianuarie. Cântărind 3,8 kilograme şi măsurând 52 de centimetri, le-a umplut viaţa părinţilor lui. "Suntem fericiţi până dincolo de lacrimi pentru venirea puiului nostru de om! Am hotărât de "comun acord" cu soţul meu să se numească Theodor Florian Vasopol (Theodor însemnând "darul lui Dumnezeu" şi aniversarea numelui să fie de Florii!", ne-a mărturisit mămica.

Noi le dorim din toată inima sănătate, energie şi, cât mai curând, să le fie elev la CrissMusic CantoSchool. Şi, de ce nu, să-l vedem, la fel ca pe părinţii lui, strălucind pe scena Teatrului Muzical "Nae Leonard".

Citit 2940 ori Ultima modificare Joi, 21 Ianuarie 2016 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.