Oana Tache - dependentă de adrenalină

Oana Tache - dependentă de adrenalină
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Oana Tache este o prezenţă constantă în lumea media, o putem vedea la MTV şi la Vocea României, unde este V Reporter. Este pasionată de televiziune, radio şi muzică, având ocazia să facă numeroase interviuri cu o mulţime de vedete celebre, cum ar fi David Guetta, Moby, Faithless, Katy Perry, Shakira, Tiesto, Placebo sau Armin van Buuren. De asemenea, ea a fost şi în Africa, la emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici” şi are un blog unde poţi să o citeşti www.oanatache.ro

Reporter: Cum a fost anul 2015 pentru tine?

Oana Tache: A fost extraordinar! Poate unul dintre cele mai interesante şi mai frumoase. Am avut parte de o grămadă de experienţe – “Sunt celebru, scoate-mă de aici” în Africa de Sud, 2 super emisiuni la MTV, Vocea României şi nu în ultimul rând, campania Krüger& Matz – “Trăieşte-ţi viaţa, urmează-ţi pasiunea”. Am avut ocazia să întâlnesc în caravană o grămadă de oameni frumoşi care m-au inspirat cu pasiunea lor! Abia aştept aventurile lui 2016!

Ştim că îţi place să încerci mereu lucruri noi. Ce pasiuni ţi-ai descoperit recent?

Escalada şi  fotografia – o parte din concurenţii Krüger & Matz m-au ajutat să înţeleg frumuseţea pasiunilor lor. M-au provocat practic să le încerc şi eu! Mă simt foarte împlinită de experienţă asta – am noi prieteni, am noi pasiuni!

Cum arată o zi din viaţa ta?

Asta e o întrebare capcană – pentru că aproape niciodată nu ştiu să-ţi spun exact ce fac a doua zi. Adică în mare ştiu care-mi sunt planurile, nu sunt dezordonată – dimpotrivă! Dar când lucrezi în media şi ai atâtea alte proiecte frumoase în plan personal – e greu să îţi faci un program fix. Dar, am devenit prietenă cu neprevăzutul şi îmi place la nebunie adrenalina pe care mi-o dau evenimentele care apar din senin şi-ţi schimbă ziua şi viaţa.  

Care sunt obiectele care nu-ţi lipsesc din geantă?

Geanta mea e ca o mică valiză – am mereu trusa de farduri MAC la mine, tableta, căştile şi mobilul sunt must-uri - am o relaţie specială cu telefonul meu – LIVE 3 de la Krüger & Matz.

Unde te pot vedea fanii în 2016?

Îmi place să cred că cei care mă urmăresc îmi sunt prieteni. Ei bine, dacă nu ştiu exact cum arată programul meu de la o zi la alta – nu acelaşi lucru îl pot spune despre programul meu de anul asta. Am câteva proiecte şi colaborări foarte, foarte tari. Şi, bineînţeles că le stau la dispoziţie prietenilor mei de pe net – în fiecare zi pe  VLOG/ BLOG şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Oana.Tache.Vj/ .

Ce planuri ai pentru noul an?

Mi-am propus să investesc foarte mult în mine şi în timpul pe care-l dedic oamenilor dragi mie – aici intră şi prietenii mei de pe net! Aşa că vă aştept pe Blog, Vlog şi Facebook cu surprize. Mi-am rezervat deja deja şi prima vacanţă şi va fi ceva ieşit din comun – nu vă spun încă unde plec, dar promit să revin cu poze şi filmuleţe! Va fi o nebunie de vacanţă! (Sursa: eva.ro)

Citit 1699 ori Ultima modificare Vineri, 22 Ianuarie 2016 15:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.