Care este numărul IDEAL de parteneri sexuali

Care este numărul IDEAL de parteneri sexuali
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Experienţa sexuală pare că nu are aceeaşi "unitate de măsură" în cazul bărbaţilor şi al femeilor, din cauza prejudecăţilor sociale şi a modelelor culturale. Un sondaj a scos însă la iveală că există un număr de parteneri sexuali acceptat şi de femei, dar şi de bărbaţi. Site-ul de dating IllicitEncouters.com a realizat un sondaj la care au participat peste 1.000 de bărbaţi şi femei aflaţi în căutarea unui partener.

În cadrul sondajului, 35 la sută din femei şi 30 la sută din bărbaţi au spus că şi-ar dori să ştie numărul de parteneri sexuali pe care i-a avut iubitul sau iubita. Rezultatele au indicat că există o medie considerată acceptabilă atât de bărbaţi, cât şi de femei, numărul maxim de parteneri sexuali anteriori pe care ambele sexe ar fi dispuse să-l accepte fiind zece. Astfel, 38 la sută din femei şi 37 la sută din bărbaţi s-au încadrat la acest răspuns, considerând acceptabil între opt şi 12 parteneri sexuali. Cei care au avut mai mult de zece parteneri sexuali au fost văzuţi ca având un comportament promiscuu, în timp ce persoanele care au avut mai puţin de zece parteneri sexuali au fost considerate neexperimentate într-ale amorului. Mai ales în cazul bărbaţilor, s-a observat o reticenţă faţă de femeile care au avut mai mult de zece parteneri sexuali, în timp ce peste 20 a fost catalogat drept un motiv de a renunţa la un posibil partener de viaţă.

Christian Grant, purtător de cuvânt pentru site-ul de dating IllicitEncounters.com, a precizat că jocul întâlnirilor şi al iubirii se schimbă destul de repede în zilele noastre, „motiv pentru care avem tendinţa de a deveni mai toleranţi şi mai îndrăzneţi din punct de vedere sexual”. (Surse online)

Citit 3210 ori Ultima modificare Vineri, 29 Ianuarie 2016 15:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.