BURGERUL cu sushi, cea mai nouă FIȚĂ culinară

BURGERUL cu sushi, cea mai nouă FIȚĂ culinară
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pe piaţa culinară mondială a apărut o nouă delicatesă, relatează siteul perfecte.md. Este vorba de burgerul făcut din sushi. Reţeta nu este neapărat una standard, putând fi diversificată în funcţie de preferinţele fiecăruia. Uite cât de repede şi simplu poţi să îl faci şi tu:

Orezul de sushi - "chiflă"


- o cană şi jumătate de orez pentru sushi
- o cană şi jumătate de apă rece
- un sfert de cană de susan (dacă îți place, pentru design)

Friptura


Aici se poate alege orice tip de carne îți place, peşte, pui, porc, vită, care se prepară termic, după gustul fiecăruia.

Sosul Teryaki


- o ceaşcă de sos de soia
- o jumătate de ceşcuţă de zahăr brun
- un căţel de usturoi, pisat
- puţin ghimbir dat pe răzătoare
- două linguriţe de piper roşu
- o ceşcuţă de oţet de orez

Asezonarea


- un sfert de cănuţă de oţet de orez
- un sfert de cănuţă de oţet din vin
- un sfert de cănuţă de zahăr
- o linguriţă de sare

Pentru "asamblare"


- varză roşie
- maioneză
- avocado
- wasabi
- ou ochi
- cartofi prăjiţi

CLICK AICI PENTRU A AFLA MODUL DE PREPARARE

Citit 2305 ori Ultima modificare Duminică, 15 Decembrie 2019 00:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.