Cum vor arăta BORDELURILE anului 2050, potrivit științei
Foto: Sursa foto: Internet

Cum vor arăta BORDELURILE anului 2050, potrivit științei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sexul cu roboţi nu va mai fi un subiect tabu în viitor, potrivit oamenilor de ştiinţă, care au „prezis” cum va arăta bordelul anului 2050. Ian Yeoman, expert în futurologie (n.r. ştiinţa care studiază viitorul) şi Michelle Mars, sexolog, de la Universitatea Wellington din Noua Zeelandă, au făcut „planul“ bordelului viitorului. Potrivit celor doi experţi, până în anul 2050, industria sexului va fi luată cu asalt de roboţi. „Prostituatele-roboate“ vor lua locul femeilor care ajung, dintr-un motiv sau altul, să practice cea mai veche meserie din lume, împuţinând cazurile de trafic de persoane şi pe cele ale bolilor cu transmitere sexuală.

Lucrarea ştiinţifică, intitulată „Roboţi, bărbaţi şi turism sexual“, ia ca studiu de caz un bordel din Amsterdam, din anul 2050, echivalentul celebrului Yub-Yum, unul din cele mai cunoscute bordeluri din capitala Olandei, închis în 2008. Potrivit descrierii celor doi, peste 100 de roboţi sexuali îmbrăcaţi în lenjerie sexy vor sta la dispoziţia clienţilor, gata să le ofere o gamă largă de servicii, de la masaj, la dansuri erotice şi partide de sex. Intrarea într-un astfel de club, cu toate serviciile incluse, se va învârti în jurul sumei de 10.000 de dolari, spun Yeoman şi Mars.

Opţiunile doritorilor vor fi extrem de variate, iar clienţii vor putea să aleagă inclusiv etnia, forma corpului, vârsta, limba în care îşi doresc să comunice cu femeia-robot care le va satisface fanteziile şi trăsăturile sale fizice. (Surse online)

Citit 2151 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iunie 2016 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.