Ce parte a CORPULUI remarcă bărbaţii la o femeie, atunci când o văd pentru prima dată
Foto: Sursa foto: Internet

Ce parte a CORPULUI remarcă bărbaţii la o femeie, atunci când o văd pentru prima dată
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Deşi părerea generală este că bărbaţii sunt atraşi la prima vedere de sânii sau picioarele unei femei, un studiu la care au participat 6.000 de reprezentanţi ai sexului tare arată cu totul altceva. Sondajul realizat de publicaţia "Men's Health" în a relevat că bărbaţii interesaţi de o femeie remarcă prima dată chipul acesteia, în proporţie de 38 la sută. Privirile a 34 la sută fug întâi spre posteriorul reprezentantelor sexului frumos, pentru ca doar 18 la sută să evalueze prima dată sânii. Picioarele unei femei, oricât ar fi de sexy, atrag atenţia de la bun început unui bărbat numai în proporţie de 10 la sută din cazuri.

Studiul a mai arătat că 62 la sută din bărbaţi reuşesc să facă o evaluare fizică a femeii de care sunt interesaţi în numai câteva secunde şi să decidă care parte a corpului le place în mod deosebit.

Un alt sondaj "Men's Health", de data acesta legat de preferinţele femeilor, a dezvăluit că atunci când observă un bărbat la plajă, abdomenul este primul care le atrage atenţia, urmat de faţă şi de braţe. Ordinea se schimbă atunci când văd un bărbat interesant pe stradă, cu ochii pe primul loc, zâmbetul, cât de înalt sau de scund este, apoi mâinile. (Surse online)

Citit 1456 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iunie 2016 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.