SUCCES pentru ”Voces”. Gălăţencele au CÂȘTIGAT trofeele ”Top Ten Kids”

SUCCES pentru ”Voces”. Gălăţencele au CÂȘTIGAT trofeele ”Top Ten Kids”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Marele Trofeu al Festivalului "Top Ten Kids", de la Mihail Kogălniceanu - Constanţa, şi alte două trofee la categoriile de vârstă 6-8 ani şi 11-13 ani reprezintă recolta de premii cu care gălăţencele Amalia Codreanu, Adina Bostan şi Ioana Bulgaru s-au întors acasă, după un weekend muzical. Cele trei talentate fetiţe sunt elevele profesoarei de canto Monica Măciuceanu, la "Voces School music & dance".

Mărturii

"Ne-am întors, duminică seară, de la un festival supergreu şi foarte frumos - Top Ten Kids - care s-a desfăşurat în perioada 10-12 iunie, la Mihail Kogălniceanu, Constanta. Au participat 50 de copii, la cele patru categorii de vârstă, şi premiile au fost puţine: menţiune, premiul III, premiul II şi trofeul. Juriul a fost unul de excepţie, preşedinte onorific fiind maestrul Horia Moculescu", ne-a povestit Monica Măciuceanu. Cele trei fetiţe pe care le pregăteşte au luat tot ce se putea lua ca premiu.

Cine sunt premiantele

Cea mai mică dintre gălăţence, Adina Bostan, în vârstă de opt ani, elevă la Şcoala Nr. 38 „Grigore Moisil”, şi-a adjudecat trofeul categoriei de vârstă la care a participat, 6-8 ani.

Ioana Bulgaru, vă este, cu siguranţă, cunoscută de la precedentele ediţii „Next Star”, unde a fost finalistă. Ioana, în vârstă de 12 ani, elevă la Liceul „Mihail Kogălniceanu”, a câştigat trofeul categoriei de vârstă la care a concurat, 11-13 ani.

Amalia Codreanu, despre care aţi citit recent că a fost finalistă la „Next Star”, a adus acasă marele Trofeu al festivalului, în valoare de 1.000 de lei. Cum s-ar spune, le-a luat constănţenilor banii! Reamintim că Amalia are zece ani şi învaţă la Şcoala Generală Nr. 22 „Dimitrie Cantemir”.

"Sunt foarte mândră de ceea ce am reuşit să realizăm în ultima perioadă... şi aş dori să nu treacă evenimentele astea importante din viaţa lor fără a fi cunoscute!”, ne-a mărturisit profesoara de canto Monica Măciuceanu.

Şi asta nu e tot! În toamnă, cei mai sclipitori copiii de la Şcoala "Voces" vor putea fi văzuţi în cele două mari competiţii ale Antenei 1 şi Pro Tv - "X Factor" şi "Vocea României"! Le ţinem pumnii strânşi!

Citit 3178 ori Ultima modificare Luni, 13 Iunie 2016 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.