DELIA face DOCUMENTARE din vacanţele sale
Foto: Sursa foto: agentiadepresamondena.com

DELIA face DOCUMENTARE din vacanţele sale
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Delia este cunoscută pentru pasiunea sa de a călători. Alături de soţul ei, artista profită de orice perioadă mai liberă din activitatea profesională pentru a bifa încă un loc spectaculos de pe pământ.

Săptămâna trecută cei doi au fost în Oman, în Dibba, un orăşel la doar 160 de km distanţă de Dubai. Acolo, pe malul mării, între munţii stâncoşi, se află resortul Six Senses Zighy Bay, ce conţine vile în stil tradiţional minimalist, pentru care, chiar şi în septembrie, preţul pentru o noapte depăşeşte 1.000 de euro.

Fiecare vilă are piscină privată, iar resortul include şi un centru de wellness şi spa.

Vacanţa în Oman a fost de bun augur şi pentru noul proiect al artistei, care e decis să filmeze pentru un documentar, care va fi difuzat de Antena 1, la începutul anului viitor.

Artistei i-a venit ideea de a îmbina utilul cu plăcutul, să scoată şi bani în urma vacanţelor după ce a petrecut multe vacanţe în Asia, în locuri superbe ce ar fi putut fi subiecte de documentar. După filmarea din Oman, Delia urmează să mai filmeze în Asia, în locuri unde va ajunge în lunile următoare.

Delia are însă în plan şi o experienţă în România. Mai exact, vrea să escaladeze Vârful Moldoveanu, cel mai înalt de la noi, iar imaginile să fie incluse într-un documentar interesant.

Astfel se face că, atunci când imaginile vor fi difuzate la TV, artista va putea câştiga şi bani din acest proiect, vânzând drepturile de difuzare televiziunii, ori câştigând cotă parte din veniturile de publicitate.

Până atunci însă, artista se ocupă de cariera muzicală şi a lansat de curând un videoclipul noii sale piese, „Cine m-a făcut om mare”, o piesă ce se bucură deja de mare succes după ce a fost cântată în concertele sale de la Sala Palatului. După lansarea clipului, Delia a ajuns în studioul Radio Zu şi a interpretat piesa live, având-o în trupa de backing vocals şi pe sora ei, Ioana.

Ioana Matache a cântat la un moment dat în trupa lui Smiley, însă Delia a convins-o să renunţe la proiect şi să înceapă să colaboreze cu ea pentru show-urile sale live şi pentru apariţiile de la emisiunile în care se cântă “pe bune”.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

CLICK AICI pentru a vedea imagini din călătoriile artistei

Citit 1250 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Octombrie 2016 16:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.