Ciocolată caldă ”curioasă” sau punch însângerat, printre băuturile de HALLOWEEN
Foto: Sursa foto: copilul.ro

Ciocolată caldă ”curioasă” sau punch însângerat, printre băuturile de HALLOWEEN
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ciocolată caldă ”curioasă”

Ingrediente: 200 ml lapte, 1 linguriţă pudră de cacao, 1 linguriţă miere, 2 bezele gumate, 2 bomboane mici de ciocolată

Mod de preparare: fierbe laptele cu pudra de cacao. Lasă apoi băutura să se răcească puţin şi toarnă mierea. Amestecă bine. Lipeşte bomboanele de ciocolată pe bezele, astfel încât să formezi irişii ochilor. Aşază bezelele deasupra băuturii, una lângă alta. Ai grijă să nu se răsucească în băutură. Dacă este nevoie, înfige o scobitoare în ele, în capătul căreia pui un drops de lapte, astfel încât să atârne greu în băutură şi să împiedice ochii să se depărteze sau rostogolească, este recomandat pe siteul copilul.ro.

Punch însângerat

Cea de a doua reţetă necesită următoarele: 1 mănuşă chirurgicală curată (transparentă), 1 l de suc proaspăt de mere, 1 l de suc de merişoare, 1 l bere de ghimbir

Mod de preparare: Umple mănuşa cu apă, leag-o şi bag-o la congelator. Amestecă ingredientele într-un bol transparent, cu diametrul suficient de mare, astfel încât să încapă gheața sub formă de mână şi să plutească deasupra punch-ului. Bagă forma de mână congelată în punch.

Shoturi Bloody Brain (creier însângerat)

Ingrediente: 45 ml votcă cu căpşune, 1 linguriţă suc de lime, 25 ml cremă de whisky, puţin grenadine

Mod de preparare: amestecă votca şi sucul de lime şi toarnă băutura în pahare de shoturi. Toarnă puţină cremă de wisky şi, cu ajutorul unei scobitori, împrăştie amestecul prin băutură, astfel încât să oferi forma unui creier împrăştiat. Adaugă şi un pic de grenadine astfel încât să oferi senzaţia de "sânge" care se scurge pe creier. Nu amesteca foarte tare băuturile, pentru a putea păstra aspectul spectaculos al cocktailului.

Citit 2239 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Octombrie 2016 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.