Andreea Marin îşi ţine fiica departe de ispite dăunătoare

Andreea Marin îşi ţine fiica departe de ispite dăunătoare
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Andreea Marin îi oferă fiicei sale o educaţie aleasă, atât la şcoala internaţională pe care aceasta o urmează, cât şi acasă. Vedeta este conştientă că cei mici pot cădea uşor victime informaţiilor negative şi deloc folositoare pe care televiziunile din România le transmit.

În plus, şi de pe internet cei mici pot cădea în capcana site-urilor şi jocurilor care i-ar putea distrage de la şcoală şi de la lucrurile importante din viaţă. Andreea Marin cunoaşte acest lucru şi îşi creşte fetiţa departe de acest tip de ispite dăunătoare, mai ales că micuţa este foarte inteligentă şi silitoare la şcoală.

Prin urmare, Violeta, acum în vârstă de opt ani, nu se uita la TV decât la programele dedicate copiilor şi pre-adolescenţilor, citeşte mult, iar la calculator îşi face doar lecţiile, întrucât nu are internet. Nici smartphone nu are, ci un simplu telefon la care doar poate suna şi primi apeluri telefonice.

“Ea se uită doar la desene animate şi are şi canalul ei de preadolescenţi la care se uită de un an încoace. Practic, acestea sunt singurele ei contacte cu televizorul, iar la computer doar pentru lecţii, nu are internet. Nu-i dau opţiunea aceasta deocamdată. Şi i-am şi explicat de ce. Se poate juca doar pe nişte jocuri pe care le supervizez. Văd şi ştiu ce joacă, iar asta maximum o jumătate de oră.

Eu vreau să am un copil care să aibă bucuria de a se juca afară. Am avut încăpăţânarea de a o creşte astfel. De altfel, de aceea ne-am şi mutat aici, în Voluntari, mai la ţară, ca să spun aşa. Mi-am dorit ca ea să aibă grădina ei în care să sădească pomi şi să aibă animale pe care să le îngrijească”, a declarat Andreea Marin pentru revista OK!.

Desigur, asta nu înseamnă că cea mică este străină de lucrurile importante din viaţă, chiar şi traumatizante, precum a fost divorţul părinţilor ei. Andreea Marin i-a explicat situaţia în aşa mod în care cea mică să nu fie afectată emoţional. “Acum copilul nostru are echilibru. Se simte fericită şi aici, şi la tatăl ei, vede că ne înţelegem când vorbim despre ea. De câte ori m-a întrebat ceva Violeta, i-am răspuns matur şi cu sinceritate. În final, ea ştie că faptul că părinţii nu sunt împreună nu înseamnă că ea nu are doi părinţi. Asta o linişteşte şi o echilibrează. Se înţelege bine cu partenerii noştri de viaţă. Şi acesta e un lucru extrem de important”, a adăugat vedeta.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2247 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2016 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.