O gălăţeancă, sosia lui Amy Winehouse la NEXT STAR (Video)
Foto: Sursa foto: Antena 1

O gălăţeancă, sosia lui Amy Winehouse la NEXT STAR (Video)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Gălăţeanca Alexandra Căpitănescu, pe numele de scenă Alle, în vârstă de doar 13 ani, a reuşit să surprindă juriul şi cu pasiunea ei pentru pescuit, şi cu piesa dificilă pe care a ales-o - „Back to Black”, a artistei Amy Winehouse.

„Îmi place să pescuiesc! M-am învăţat să pun râme în cârlig, să montez undiţa, ştiu unde şi când trage peştele, ştiu că ştiuca nu vine la o bobiţă de porumb, ci la un peştişor viu. De obicei îmi place să dau la râmă, mămăliga cam cade din cârlig!”, a povestit Alle, înainte de a-şi începe momentul artistic.

„O, cântă Amy Winehouse!”, a fost reacţia juriului de la primele secunde ale interpretării.

   

„Mi-a plăcut foarte mult faptul că ea s-a apropiat de interpretarea lui Amy Winehouse”, a remarcat Dorian Popa.

„Este de lăudat curajul ei. Pentru că atunci când cânţi de la Amy Winehouse, muzical vorbind, chiar dacă îţi iese, dacă nu ai starea şi atitudinea ei, care nu se potrivesc unui copil… Mi-e frică să spun ce făcea Amy pe scenă că sunt copii”, a pus punctul pe „i” Pepe.

„Apreciez curajul şi faptul că eşti zâmbăreaţă. Îţi stă bine pe scenă, e foarte bine ce faci, continuă să faci asta!”, i-a spus CRBL.

„Ai un timbru frumos, plăcut şi vreau să te mai ascult!”, a încurajat-o şi Alina Eremia.

Cu trei steluţe verzi (nota opt) şi o steluţă roşie (nota şapte), Alle a ajuns în finala serii de la Next Star. Cu siguranţă o vom mai auzi cântând!

Citit 5505 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 11:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.