Trăieşte o DRAMĂ încă de la 14 ani
Foto: Frumoasa prezentatoare TV nu a fost mereu o persoană optimistă

Trăieşte o DRAMĂ încă de la 14 ani
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Ela Crăciun este şi se declară pe blogul său o persoană extrem de veselă. Vedeta de televiziune îşi sfătuieşte cititoarele, ori de câte ori are ocazia, să vadă mereu partea bună a lucrurilor.

Frumoasa prezentatoare TV nu a fost, însă, mereu atât de optimistă. Prietenii săi spun că a depăşit cu greu anumite drame care i-au marcat copilăria. Mai exact, vedeta tv şi-a pierdut bunicii la numai 14 ani, când o dramă incredibilă i-a marcat viaţa. Bunicii din partea tatălui au murit la numai o săptămână distanţă unul de celălalt. Deşi nimic nu prevedea această drama, Ela le-a povestit prietenelor ei cum bunica sa a fost ucisă de un medicament la care doctorii nu au ştiut că are alergie. Totul s-a întâmplat la o săptămână după ce soţul ei a murit. Cumplitul accident i-a făcut pe toţi din familie să îşi aducă aminte de prevestirile bunicului său, care, din dragoste, îi spunea mereu acesteia că o va lua cu el când pleacă de pe acest pământ.

“Ela a fost devastată de această coincidenţă nefericită, ce i-a marcat întreaga adolescenţă. Şi în prezent se întâmplă să izbucnească în plâns atunci când îşi aminteşte sau cineva deschide subiectul despre bunicii ei”, a povestit o prietenă de-a vedetei pentru WOWBiz.ro. “A crezut mult timp că există astfel de puteri care îi fac pe oameni să moară împreună dacă aceştia îşi doresc”, adaugă aceasta.

Povestea bunicilor săi a determinat-o pe Ela să creadă în dragostea care depăşeşte timpul şi a transformat-o într-o soţie extrem de atentă, spun apropiaţii săi. Din iubirea care i-a purtat-o mereu, Ela îşi doreşte ca bunica ei să fie mândră de ea, acolo unde este.

Ela Crăciun este prezentatoare de ştiri la Antena 3, realizatoarea emisiunii „Numai de bine” şi blogger cunoscut, site-ul său, www.elacraciun.ro, fiind unul dintre cele mai accesate din România, cu peste un milion de cititori la activ.

Frumoasa prezentatoarea de la Antena a fost confundată, de curând, cu Kim Kardashian. De vină este o fotografie pe care aceasta a postat-o pe pagina ei de Facebook, în care apare purtând o rochie albă, de cocktail, ce urmează linia corpului şi îi evidenţiază talia şi coapsele.

Bruneta a fost fotografiată de la spate, urcând treptele unei vile, astfel că, judecând după formele extrem de feminine şi după postura şi atitudinea ei, mulţi au crezut, atunci când urmăreau postările de pe Instagram, că o văd pe Kim Kardashian. Unii chiar i-au trimis şi comentarii în care i-au spus acest lucru, declarând-o Kim Kardashian de România.

Ela Crăciun este o femeie frumoasă, cu forme, elegantă, astfel că asemănarea cu Kim Kardashian, chiar şi doar în acest context, nu este întâmplătoare.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 5944 ori Ultima modificare Vineri, 27 Ianuarie 2017 15:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.