Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
5 comentarii

„Ce criminală e!”, şoptea admirativ gălăţeanul Viorel Talent, în culise, sorbind-o din priviri pe Mihaela Rădulescu. La cererea publicului, Viorel Stănescu, în vârstă de 38 de ani, agent de pază, s-a întors pe scena Pro TV unde, după cum mărturiseşte, se simte "ca la 20 de ani, şi trăieşte la maxim".
Din plin s-au distrat şi publicul, care l-a aplaudat ridicat de pe scaune, şi juriul, care a urcat pe scenă, dansând alături de Viorel. Cel care a dat tonul a fost Andi Moisescu, urcat pe masa juriului ca să danseze, şi apoi pe scenă! L-au urmat Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu. S-a dezlănţuit nebunia, nu doar pe scenă şi în public, şi în culise, unde special pentru acest moment a venit şi Răzvan Fodor.
„Pentru mine ai făcut ceva extraordinar: l-ai urcat pe Andi Moisescu sus pe masă! N-a făcut nimeni aşa ceva. Jos pălăria în faţa ta!”, i-a spus Andra.
„Unde mai pui că e prima dată din atâtea sezoane, şi după 20 de ani de când mă ştiu cu Andi când am stat între picioarele lui! Ceva fără precedent”, a continuat ideea diva de la Monaco. În semn de admiraţie, în timpul dansului, şi-a scos pălăria şi i-a pus-o pe cap lui Viorel.

Trei Da-uri

„Dragă Viorel, perseverenţa şi exerciţiul dau roade. Din partea mea ai un Da!”, a decis Florin Călinescu, spre stupoarea prezentatorilor Smiley şi Pavel Bartoş.
Andi s-a prefăcut că apasă butonul auriu, care l-ar fi trimis pe gălăţean direct în semifinale, dându-i emoţii Andrei. Revenit pe scaun, i-a oferit şansa de a merge mai departe: „Viorele, dacă m-aş pune acum de-a curmezişul carierei tale artistice, practic m-aş pedepsi pe mine! Nu pot să fac aşa ceva! Nici măcar nu e despre talent, este vorba despre încercarea de a fi mai bun, iar asta merită recompensat. Ai un Da de la mine!”.
„Da!”, i-a strigat şi Mihaela Rădulescu făcându-l pe Viorel să îngenuncheze pe scenă şi să se închine: „Mulţumesc lui Dumnezeu că a lucrat la inimile voastre! Chiar vă iubesc!”.
„Mă bucur tare mult pentru tine că ai trecut în etapa următoare cu trei de Da”, a conchis Andra, care nu i-a dat şi votul ei.
„După părerea mea lucrurile au fost clare de la prima înfăţişare, adică de la primul sezon în care a venit  el. Era clar talent! Am greşit! Viorel, Viorel!”, a mai avut de spus juriul.
Îi ţinem pumnii lui Viorel să meargă cât mai departe la "Românii au talent”.


Romanii au talent 2017: Viorel Stanescu - interpreteaza melodia Atlantis is calling pe romaniiautalent.protv.ro

Citit 3966 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Martie 2017 11:06

5 comentarii

 • postat de Paul Marți, 21 Martie 2017 07:57 82.78.47.*** Link la comentariu
  1
  1

  il stiu pe Viorel de peste zece ani, o viata chinuita.....dar niciodata nu a incetat sa creada in el.....ce m-a mirat cand l-am cunoscut ...era faptul cum se imbraca...nu conta ca nu erau haine de firma...dar in fiecare zi avea haine cu rate si un chef de viata

  Raportează
 • postat de Merlot Duminică, 19 Martie 2017 09:28 92.80.176.*** Link la comentariu
  5
  2

  Viorel face mai multi oameni fericiti decat deputatul Dobre a facut in toata viata lui !

  Raportează
 • postat de sergiu Sâmbătă, 18 Martie 2017 13:09 100.99.74.*** Link la comentariu
  1
  13

  Ne face orasul de ras.. De mila l au trecut si poate asa scapa de el sa nu mai bina si la anul..

  Raportează
 • postat de albert Sâmbătă, 18 Martie 2017 12:44 84.117.40.*** Link la comentariu
  11
  4

  Linda, tu sti dusa cu capul! Omul se distreaza si a distrat atata lume si toti s-au simtit bine! Daca un om care canta si danseaza e dus cu capul inseamna ca tu trebuie sa te duci la Balaceanca sau Socola! Oameni invidiosi, rai si meschini ce sunteti care nu stiti altceva decat sa vorbiti de rau si sa traiti ca mai rau ca niste gandaci! Rusine sa iti fie...iar cei care nu stiu sa traiasca degeaba au populat pamantul...viata e frumoasa daca stii sa o traiesti si omul asta o sinte si traieste..respect!

  Raportează
 • postat de Linda Sâmbătă, 18 Martie 2017 11:21 5.13.235.*** Link la comentariu
  2
  13

  Dus cu capul Vaiurel, asta!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.