A patra încercare la Pro TV | Gălăţeanul Viorel s-a calificat la “Românii au talent” (VIDEO)

A patra încercare la Pro TV | Gălăţeanul Viorel s-a calificat la “Românii au talent” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

„Ce criminală e!”, şoptea admirativ gălăţeanul Viorel Talent, în culise, sorbind-o din priviri pe Mihaela Rădulescu. La cererea publicului, Viorel Stănescu, în vârstă de 38 de ani, agent de pază, s-a întors pe scena Pro TV unde, după cum mărturiseşte, se simte "ca la 20 de ani, şi trăieşte la maxim".

Din plin s-au distrat şi publicul, care l-a aplaudat ridicat de pe scaune, şi juriul, care a urcat pe scenă, dansând alături de Viorel. Cel care a dat tonul a fost Andi Moisescu, urcat pe masa juriului ca să danseze, şi apoi pe scenă! L-au urmat Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu. S-a dezlănţuit nebunia, nu doar pe scenă şi în public, şi în culise, unde special pentru acest moment a venit şi Răzvan Fodor.

„Pentru mine ai făcut ceva extraordinar: l-ai urcat pe Andi Moisescu sus pe masă! N-a făcut nimeni aşa ceva. Jos pălăria în faţa ta!”, i-a spus Andra.

„Unde mai pui că e prima dată din atâtea sezoane, şi după 20 de ani de când mă ştiu cu Andi când am stat între picioarele lui! Ceva fără precedent”, a continuat ideea diva de la Monaco. În semn de admiraţie, în timpul dansului, şi-a scos pălăria şi i-a pus-o pe cap lui Viorel.

Trei Da-uri

„Dragă Viorel, perseverenţa şi exerciţiul dau roade. Din partea mea ai un Da!”, a decis Florin Călinescu, spre stupoarea prezentatorilor Smiley şi Pavel Bartoş.

Andi s-a prefăcut că apasă butonul auriu, care l-ar fi trimis pe gălăţean direct în semifinale, dându-i emoţii Andrei. Revenit pe scaun, i-a oferit şansa de a merge mai departe: „Viorele, dacă m-aş pune acum de-a curmezişul carierei tale artistice, practic m-aş pedepsi pe mine! Nu pot să fac aşa ceva! Nici măcar nu e despre talent, este vorba despre încercarea de a fi mai bun, iar asta merită recompensat. Ai un Da de la mine!”.

„Da!”, i-a strigat şi Mihaela Rădulescu făcându-l pe Viorel să îngenuncheze pe scenă şi să se închine: „Mulţumesc lui Dumnezeu că a lucrat la inimile voastre! Chiar vă iubesc!”.

„Mă bucur tare mult pentru tine că ai trecut în etapa următoare cu trei de Da”, a conchis Andra, care nu i-a dat şi votul ei.

„După părerea mea lucrurile au fost clare de la prima înfăţişare, adică de la primul sezon în care a venit  el. Era clar talent! Am greşit! Viorel, Viorel!”, a mai avut de spus juriul.

Îi ţinem pumnii lui Viorel să meargă cât mai departe la "Românii au talent”.

Romanii au talent 2017: Viorel Stanescu - interpreteaza melodia Atlantis is calling pe romaniiautalent.protv.ro

Citit 5364 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Martie 2017 11:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.