Prima sticlă "deşteaptă" de vin
Foto: Sursa foto: Internet

Prima sticlă "deşteaptă" de vin
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Kuvée este prima sticlă "deşteaptă" de vin, un gadget care păstrează băutura fresh chiar şi mai mult de 30 de zile, potrivit gustarte.ro.

Kuvée e conectată la WiFi şi vine la pachet cu o selecţie de vinuri precum Bonny Doon, Schug, B.R. Cohn şi Pine Ridge. Băutura este îmbuteliată în sticle metalice de dimensiune standard 75cl, care costă între 15 şi 50 de dolari, precizează sursa.

Pentru a folosi device-ul, trebuie doar să aşezi o sticlă de vin în Kuvée. Sistemul patentat de valve previne pătrunderea oxigenului, păstrând vinul fresh şi 30 de zile de la deschidere. Kuvée are un touchscreen interactiv ce permite comandarea vinului, recomandări personalizate, inclusiv de mâncare potrivită cu băutura pe care o alegi.

"Deşi industria vinului se mişcă foarte repede, stă destul de slab la a inova mai departe de sticlă şi dop de plută", a declarat creatorul şi CEO-ul Kuvée, Vijay Manwani.

Kuvée va fi scos la vânzare în octombrie, în California şi Massachusetts. Precomenzile se fac online pe siteul Kuvée, pentru 179 de dolari, însă pentru o perioadă limitată.

Citit 1121 ori Ultima modificare Joi, 06 Aprilie 2017 15:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.