Chris Cornell a murit, la doar 52 de ani. Autoritățile presupun că solistul Audioslave s-ar fi sinucis

Chris Cornell a murit, la doar 52 de ani. Autoritățile presupun că solistul Audioslave s-ar fi sinucis
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Chris Cornell, solistul trupelor Soundgarden și Audioslave, a murit la vârsta de 52 de ani. Anunțul șocant a fost făcut de reprezentantul vedetei, care a spus că artistul a murit pur și simplu brusc și nimeni nu se aștepta la o asemenea veste tragică.

Reprezentantul rockerului Chris Cornell a anunțat că acesta a murit noaptea de miercuri spre joi, în Detroit, conform The Telegraph. Artistul avusese un concert în orașul respectiv și se pare că și-ar fi pierdut viața la câteva ore după ce a susținut reprezentația, potrivit thesun.co.uk.

Christ Cornell a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Detroit, unde a fost cazat după ce a susținut un concert susținut miercuri seara.

Poliștii au deschis o anchetă în acest caz și fac cercetări în privința decensului cântărețului. Oamenii legii iau în calcul și varianta sinuciderii, dar numai rezultatele autopsiei vor dezvălui cauza morții. VEZI mesajul postat de Chris Cornell pe contul său de Twitter, cu opt ore înainte de a muri. PENTRU MAI MULTE DETALII CLICK AICI

Sursa foto: TMZ.com

Citit 2195 ori Ultima modificare Joi, 18 Mai 2017 23:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.