Cristina Pocora - căsătorie în secret

Cristina Pocora - căsătorie în secret
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Departe de flash-urile tabloidelor şi de camerele de filmat, liberala Cristina-Ancuţa Pocora a spus oficial “DA” acceptând de bună-voie şi nesilită de nimeni „jugul” căsniciei. Evenimentul de taină s-a petrecut la Consulatul României din Sevilia, într-un weekend, părinţii fiind martori prin telefon şi messenger.

Chiar dacă acum reprezintă interesele ialomiţenilor în Parlamentul României, pentru tânăra politiciană „acasă” rămâne tot Galaţiul. Aşa că am vrut să fim primii care dăm de veste că frumoasa liberală e oficial „luată” şi să aflăm totul despre cum, unde, când şi mai ales cu cine.

- Aşa tânără şi deja... doamnă?

- Aşa bătrână să mai fiu domnişoară?! Nu mai sunt chiar aşa o copilă. Anul acesta am împlinit 30 de ani. Am devenit “doamnă” pentru că aşa a fost să fie. A venit acea săptămână “oarbă”.  E un lucru firesc şi frumos să-ţi întemeiezi o familie.

- Cine-i alesul, ce "hram" poartă şi de ce a fost el mai norocos decât alţii?

- Este bărbatul perfect, pentru mine. Este omul care mi-a fost alături în momente foarte grele. Îmi înţelege munca, îmi acceptă programul, are încredere în mine. Cred că eu am fost norocoasă că l-am întâlnit.

Am încercat să fim foarte discreţi în ceea ce priveşte căsătoria noastră, pentru că nu dorim să devenim subiect de tabloide. Credem că avem lucruri mult mai importante de spus şi de interes, fiecare în domeniul lui, decât să vorbim despre viaţa noastră personală. Nu am să vă dau mai multe detalii despre el pentru că aceasta este dorinţa lui.

- Nunta a fost "politica" sau apolitică? Vreun naş de la partid?

- Am fugit de tot ceea ce înseamnă eveniment public. Deocamdată am făcut doar cununia civilă. Am dorit să fie un moment doar al nostru. Am dorit să nu fim alergaţi în mod clasic, aşa cum păţesc toţi mirii, într-o singură zi, de la starea civilă, la biserică, la restaurant… o zi care ar trebui să fie cea mai fericită pentru miri, se transformă în “ziua marii oboseli”. Prin urmare, cu ocazia zilei lui de naştere, pentru că tocmai îmi vândusem maşina, mi-am permis să-i fac cadou un weekend la Sevilia.

Această zi s-a transformat în “ziua noastră”, pentru că am profitat de prezenţa acolo şi am decis să spunem “DA” la Consulatul României de la Sevillia. Nu a fost nimeni din politică! Am fost noi doi, şi patru prieteni veniţi special din ţară pentru a fi alături de noi!

Nici măcar părinţii nu au ştiut până în acea zi. Ei au fost martori doar prin internet şi telefon, adică am transmis on-line pe messenger şi prin telefon, pentru că netul mai făcea probleme din când în când. Noroc cu tehnologia modernă!

Ceremonia religioasă o amânăm puţin, până anul viitor. O vom face în stilul nostru, la fel de specială. Încă nu am ajuns la subiectul “naşi”.

- Luna de miere...

- Deocamdată am fost doar în săptămâna de miere/concediu, în Sicilia.

- Cum se vor împăca responsabilităţile de politician, deputat, lider de partid, cu cele de soţie?

- Se împacă foarte bine, pentru ca am alături un partener care respectă tot ceea ce fac. Nu mă împiedică să-mi fac treaba, ba mai mult, mă susţine, mă sfătuieşte, mai ales în ceea ce priveşte comunicarea proiectelor mele.

Acum ne dorim să devenim o familie adevărată, să devenim părinţi, însă asta nu mai depinde de noi, ci de Dumnezeu!

- Un sfat pentru gălăţencele care vor să se mărite.

- Nu mă consider încă în măsură să dau sfaturi ci, mai degrabă, să le primesc. Un mic sfat pentru toată lumea ar fi să se căsătorească atunci când “simt” şi nu atunci când “gândesc”.

P.S. Respectând dorinţa Cristinei Pocora de a păstra secretul asupra mirelui vă spunem totuşi ce-am aflat prin mijloace specifice. Soţul se numeşte Daniel şi este celebru în mass-media… Ssst!

Citit 1684 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.