Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Invenţia unui cofetar american a devenit repede celebră pe Internet. Mulţi dintre cei care au văzut tortul, care apare într-un videoclip postat pe YouTube, au spus că e fals, dar acesta e sută la sută real, comestibil şi dulce. Efectul tridimensional a fost realizat cu ajutorul unui pistol cu aer comprimat, folosit de cofetari pentru a pulveriza un strat de vopsea colorată, comestibilă, pe suprafaţa torturilor.

Tortul are pe suprafaţa lui o serie de crestături. Folosind pistolul cu aer comprimat îndreptat perpendicular pe peretele crestăturilor, cofetarul a vopsit o parte a tortului, apoi a schimbat culorile şi a vopsit şi cealaltă parte. Astfel, în momentul în care tortul e rotit se vede doar culoarea de pe peretele crestăturilor care e îndreptat spre privitor.

Urmăreşte efectul tortului când e rotit în videoclipul de mai jos:

 

 

Citit 516 ori Ultima modificare Luni, 11 Septembrie 2017 16:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.