Alexandra Dinu, pictorial pe un circuit de curse auto

Alexandra Dinu, pictorial pe un circuit de curse auto
Alexandra Dinu revine în atenţia publicului din România printr-o şedinţă foto spectaculoasă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Alexandra Dinu revine în atenţia publicului din România printr-o şedinţă foto spectaculoasă realizată pentru coperta noului număr al revistei ELLE România. Şedinţa foto a fost realizată de Michael Groeger pe un circuit de curse din apropiere de Milano, actriţa apărând alături de două superbe maşini Aston Martin, modelele Vanquish S Volante şi Vantage S V8 Roadster. Pictorialul a fost realizat de stilistele Domnica Mărgescu şi Cristina Crăciun.

În interviul acordat revistei ELLE, Alexandra povesteşte pentru prima dată despre hotărârea de a părăsi Italia, în urmă cu trei ani, pentru a începe o viaţă nouă tocmai la Hollywood.

“Căutam, într-un mod sau altul, o renaştere. Acest lucru se întâmpla după o perioadă foarte grea. Fiul meu, Mario, suferise două operaţii la inimă, timp în care i-am acordat toată atenţia. Au fost doi ani în care am anulat tot, practic m-am anulat pe mine, iar la finalul lor m-am regăsit foarte obosită şi confuză. Oricum, eu am fost întotdeauna adepta schimbărilor şi orice schimbare este o evoluţie pentru mine. Nu am plecat în America în căutarea rolului vieţii. Acesta poate veni de oriunde acum, pentru că nu mai există graniţe în cinematografie. America este, pur şi simplu, doar o nouă etapă din viaţa mea”, spune Alexandra Dinu.

Succesul la Hollywood nu s-a lăsat îndelung aşteptat, iar în perioada următoare Alexandra va apărea în două producţii importante, în care joacă alături de actori de renume precum Adrien Brody şi Pierce Brosnan. Alexandra punctează astfel cele mai importante roluri ale unei actriţe de origine română în pelicule ce poartă amprenta Hollywood.

Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distribuţia peliculei “Bullet Head”, în care joacă alături de Adrien Brody, John Malkovich şi Antonio Banderas. Pelicula va avea premiera mondială în luna Decembrie, iar Alexandra Dinu apare în scene alături de Adrien Brody. “Adrien e un suflet frumos, o persoană specială. Mi-a plăcut la nivel uman foarte mult. Îl admiram ca actor înainte de a juca împreună, însă m-am bucurat să-l descopăr ca om. E profund, un artist în adevăratul sens al cuvântului. În scenariul de la “Bullet Head” există şi o scenă de sărut, pentru că este vorba despre o poveste de dragoste. Am avut însă timp să discutăm, să vorbim despre rol, chiar să ne cunoaştem cu câteva zile înainte, iar pe set totul a decurs foarte bine”, povesteşte Alexandra.

“Cel mai dificil rol din carieră a fost însă cel din thriller-ul “Final Score”, în care joc alături de Dave Bautista şi Pierce Brosnan. Acest film va avea premiera în anul 2018, iar personajul este atât de departe de mine. Face parte dintr-un grup de criminali. Este o femeie crudă şi violentă”, continuă actriţa.

Pentru pictorialul de la Milano, Alexandra Dinu a fost pozată alături de maşinile Aston Martin, preferatele Agentului Secret 007.

“Când spun Aston Martin primul lucru care îmi vine în minte este James Bond. Maşinile lor sunt puternice, şarmante, precum personajul lui Bond. Aceste maşini exprimă putere, masculinitate, o doză de agresivitate, şarm şi eleganţă. Pentru şedinţa foto de la Milano am avut la dispoziţie două modele: Vanquish S Volante şi Vantage S V8 Roadster în culori superbe Ming Blue şi Divine Red. Am avut ocazia să le văd în acţiune, deşi eu nu conduc. Locaţia era un circuit, aşa că bărbaţii prezenţi acolo nu au rezistat tentaţiei de a le testa limitele”, adaugă Alexandra Dinu.

(sursa: agentiadepresamondena.ro)

Citit 2775 ori Ultima modificare Marți, 03 Octombrie 2017 18:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.