UPDATE | Ce vedete vor concerta de ZILELE GALAȚIULUI 2017 (PROGRAM COMPLET)

UPDATE | Ce vedete vor concerta de ZILELE GALAȚIULUI 2017 (PROGRAM COMPLET)
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Joi, 30 noiembrie

De sărbătoarea Sfântul Apostol Andrei, ziua oficială a Galaţiului, petrecerea publică va începe la ora 18,00, cu spectacolul artiştilor locali. O jumătate de oră mai târziu, urcă pe scenă trupa Got-X, urmată la 19,15 de trupa Deepcentral, în recital. La 20,15, va concerta The Motans, iar atmosfera va fi încinsă, de la ora 21,00 şi până la 22,00, de o vedetă care nu mai are nevoie de prezentare - Delia. Seara se va încheia cu un spectacol pirotehnic: 15 minute de focuri de artificii, pe fundal muzical. Prezentatorul serii va fi Răzvan Simion, vedeta Antenei 1, de la "X Factor" şi "Neaţa cu Răzvan şi Dani".

Vineri, 1 Decembrie

De Ziua Naţională a României, tot artiştii locali vor urca primii pe scenă, de la ora 18,00, şi vor oferi un spectacol de 45 de minute, care va include şi intonarea Imnului naţional. Apoi, îndrăgita interpretă de muzică populară Elisabeta Turcu va cânta pentru gălăţeni. Liviu Teodorescu va oferi un recital de la ora 19,30, iar de la 20,30 se dezlănţuie petrecerea cu Ansamblul Etnofolcloric "Plăieşii" Prezentator/ MC va fi Dănuţ Lungu.

Sâmbătă, 2 decembrie

Cea de-a treia seară de spectacol va începe tot cu artişti locali, din trupa Hip-Hop şi din Trupa de Dans. De la ora 18,15, formaţia gălăţeană "Strada Mare" va concerta pentru iubitorii de muzică folk şi nu numai. De la ora 19,00, scena îi va aparţine Lidiei Buble. Vin la rând Connect-R, de la ora 20,00, iar de la 21,00, misteriosul Carla’s Dreams. Şi în această seară, prezentator va fi Răzvan Simion.

Duminică, 3 decembrie

Spectacolul va începe tot la ora 18.00, cu artişti locali, iar prezentator va fi Dănuţ Lungu. De la ora 19,00, gălăţenii o vor putea asculta pe Ami. De la 20,00, urcă pe scenă Guess Who, iar de la 21,00 cel ce va avea misiunea de a încheia patru seri de petrecere este Randi.


Evenimentul va fi organizat de SC Forward Music Agency Bucureşti, care a câştigat achiziţia publică organizată de Primărie, cu o ofertă financiară de 625.233 de lei fără TVA.

Delia, Elisabeta Turcu, Liviu Tedorescu, Connect-R, Carla’s Dreams, Guess Who, Lidia Buble, Ami şi Randi sunt cele mai cunoscute vedete care vor concerta la Zilele Galaţiului 2017. Iar în două dintre cele patru seri de spectacole, prezentator va fi Răzvan Simion, jumătatea brunetă de la „Neaţa cu Răzvan şi Dani”! Gălăţenii vor avea ocazia să-i asculte şi să-i aplaude şi pe artiştii locali ai oraşului.

Vom reveni cu programul complet şi detaliat al evenimentului.

Citit 26414 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017 02:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.