PAMFLET | Apaterm - Calorgal, o poveste reîncălzită. Cubasa: Las Calorifere Fierbinţi!

PAMFLET | Apaterm - Calorgal, o poveste reîncălzită. Cubasa: Las Calorifere Fierbinţi!
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Cea mai bună echipă de tocat bani publici din Galaţi se zbate să supravieţuiască. Ca orice formaţie campioană de la noi, după ce a câştigat titlul în Liga I de Termoficare, Apaterm a dispărut. În locul ei a apărut o clonă, Calorgal, care a preluat jucătorii de la fosta echipă, dar refuză să preia şi palmaresul.

George Cubasa s-a lăsat de termoficare şi joacă rolul lui Bobiţă în Las Fierbinţi

Managerul cu cele mai mari performanţe în termoficarea gălăţeană a părăsit oraşul şi a intrat în show-biz. Profitând de asemănarea fizică cu Bobonete, producătorii serialului Las Fierbinţi îl folosesc pe George Cubasa în locul actorului de comedie ori de câte ori Bobonete are spectacole şi nu poate veni la filmări.

"După cum se poate vedea cu ochiul liber, Cubasa seamănă perfect cu Bobonete, aşa că am apelat la fostul vostru director de termoficare pentru a filma unele scene din Las Fierbinţi", a declarat regizorul serialului, Dragoş Buliga.

De altfel, colegii de platou al lui Cubasa îi apreciază pe deplin calităţile în cadrul acestei producţii. "Se vede că pe vremuri ţinea fierbinte Galaţiul pe timp de iarnă. Trecerea lui de la "fierbinte" la "fierbinţi" a fost una firească, s-a încadrat natural în peisaj", a completat Adrian Văncică, adică Celentano.

Potrivit unor informaţii de pe platourile de filmare, George Cubasa contribuie decisiv cu elemente de scenariu, inspirate, evident, din activitatea sa de manager al Apaterm.

Suporterii Calorgal cer în stradă preluarea palmaresului defunctei Apaterm

Zeci de suporteri Calorgal au tot ieşit în ultima vreme în stradă pentru a-şi striga nemulţumirile. Deşi revendicarea oficială a fost plata la zi a salariilor, se pare că există şi o miză ascunsă în spatele acestor manifestaţii.

"De fapt, ultraşii Calorgal cer conducerii echipei să preia nu doar echipa de la fostul Apaterm, ci şi palmaresul acesteia. Apaterm a dat mii de goluri în bugetele adverse, iar acum aceşti suporteri rămân fără amintirea acelor victorii. Nu este corect. Palmaresul Apaterm, care cuprinde milioane de lei datorii, trebuie să revină actualului club, care duce mai departe tradiţia echipelor aflate mereu la încălzire", a explicat o sursă din cadrul societăţii.

Acuze grave la adresa lui Marian Alexandru: şi-a impus feciorul titular

Un alt motiv de nemulţumire al suporterilor Calorgal este faptul că actualul tehnician al echipei se foloseşte de poziţia pe care o are pentru a-şi favoriza fiul. "L-a adus pe fecior'su la echipă şi nu a fost destul. Face presiuni asupra conducerii tehnice să îl bage titular. Are nevoie de minute în teren ca să prindă un contract afară", a explicat unul dintre suporterii Calorgal.

George cu Pasa

Alte nemulţumiri ale jucătorilor Calorgal

PRIME. Componenţii echipei Calorgal acuză faptul că pe vremea fostului club se încasau mai mulţi bani. "Primele de victorie erau mult mai consistente, se vede că fostul manager ştia mult mai bine să păcălească "sponsorii"", a declarat unul dintre jucătorii Calorgal.

* Foştii jucători de la Apaterm care nu au mai prins contract cu actualul Calorgal îşi cer dreptatea la comisiile federale. "Vrem 12 şpăgi compensatorii pentru faptul că am fost daţi afară din echipă", susţin unii foşti jucători.

* Abia au început sezonul, iar mulţi jucători nu dau randament. "Pur şi simplu nu au suficientă energie", a explicat Marian Alexandru.

* Nemulţumit de rezultate, primarul Ionuţ Pucheanu este decis să desfiinţeze Calorgal. "Pe gălăţeni nu-i încălzeşte cu nimic echipa asta şi mai şi costă o groază de bani", a spus primarul.

* Toţi jucătorii de la Calorgal au acelaşi nume pe tricou. Şi nu e vorba că au pus pe spate numele sponsorului, cum se întâmplă la Craiova, unde pe toţi îi cheamă Sticky. Nu, aici e pe bune: pe toţi îi cheamă la fel.

Despotism Cronic

Porecla lui Cubasa pe platourile de filmare

Potrivit unor informaţii de pe platourile de filmare Las Fierbinţi, când îl înlocuieşte pe Bobonete, George Cubasa are şi pretenţii. Nu chiar exagerate, dar vrea şi el câte ceva. "Am auzit că vrea să fie trecut pe generic, dar nu cu numele său, ci cu porecla pe care i-au dat-o colegii de la filmări: Robinete. Se şi potriveşte, Robinete îl înlocuieşte pe Bobonete. Şi chiar o face cu succes", a povestit unul dintre realizatorii serialului.

Geroge Sub Masa

Idiotul cu Claxon

Eu sunt idiotul cu claxon/ nimeni n-are lege pentru mine

zi şi noapte claxonez mereu/ şi cred că-i o facere de bine

şi mă doare-n cot de cei ştiu/ şi vor clac-sonatul interzis

am ieşit un fante nesimţit/ din părinţi cu creier circumcis

din părinţi cu numerar la cap/ şi cu socotinţă-n bancomate

din porniri zaharisite-n fond/ şi apucături neprelucrate

din ouţe fără nici un ban/ din dorinţă searbădă şi dusă

la un paroxism de necrezut/ cu sminteală limpede inclusă!!!

Eu sunt idiotul cu claxon/ nimenea nu ştie să m-oprească

claxonez maimuţa de la cinci/ e o surdă cinică şi flască

avem treabă mare amândoi/ căutăm şi facem prozeliţi

că suntem specialişti în lene/ şmecherie şi cartofi prăjiţi

asta-i ocupaţia de bază/ căutăm ghiorlani şi terfeloage

angajaţi la colţuri şi pe gang/ derbedei deficitari în doage

şi când şleahta-i gata de atac/ mârşăvia ne împreunează

claxonăm la nuntă şi la mort/ nici o lege nu ne aranjează!!!

Submarin Cosorescu

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 5963 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Noiembrie 2017 12:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.