Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au ADOPTAT o fetiţă

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au ADOPTAT o fetiţă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au împreună două fetiţe, însă au decis să adopte încă un copil * Cei doi soţi au trecut printr-un proces birocratic dificil, însă au reuşit până la urmă să îşi mărească familia


Actorul Dragoş Bucur şi artista Dana Nălbaru sunt acum părinţii a trei copii. Cei doi au două fetiţe şi au decis, acum ceva timp, să îşi îndeplinească un mare vis: acela de a adopta un copil. Au găsit o fetiţă într-o familie, se pare foarte săracă, pe care au descoperit-o în timpul filmărilor emisiunii “Visuri la cheie”, şi pe care au decis să o integreze oficial în căminul lor.

Procesul de adopţie a fost dificil, după cum declară apropiaţii lor, Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol. Actriţa a spus că Papadopol l-a ajutat pe Dragoş Bucur să treacă prin etapele greoaie de adopţie.

“Îi admir pe cei care fac acest lucru. Mi se par îngeri pe pământ, oamenii care pot să adopte alţi copii. Ştiam de adopţia pe care vor să o facă. Mi se pare ca Alexandru, la vremea respectivă, a dat recomandări pentru ei. Ştiu că ei de foarte mult timp fac acest lucru. Adică au urmat nişte paşi care au durat destul de mult. Şi ştiu că printre cei care au făcut recomandări s-a numărat şi Alexandru”, a declarat Ioana Ginghină la Kanal D.

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru şi-au făcut apariţia în public, pentru prima dată, alături de cele trei fete ale lor, la premiera filmului “Hawaii”.

Citit 4365 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Noiembrie 2017 14:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.