Deepcentral, The Motans şi Delia cântă de ZIUA GALAȚIULUI

Deepcentral, The Motans şi Delia cântă de ZIUA GALAȚIULUI
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Astăzi este ziua oficială a Galaţiului şi sărbătoarea tuturor celor care poartă numele Sfântul Apostol Andrei, patronul spiritual al oraşului. Motive suficiente pentru o petrecere publică de pomină prezentată de Răzvan Simion, vedeta Antenei 1. Pe scena de la  Elice, vor urca, în această seară, trupe şi vedete în vogă, Deepcentral, The Motans şi Delia (foto)

Potrivit programului anunţat de autorităţi, joi, în intervalul 17,00 - 18,30, scena va fi disponibilă pentru talentele locale. Apoi, de la 18,30 vine rândul trupei Got-X. Urmează, de la ora 19,15, trupa Deepcentral. La ora 20,15 începe recitalul The Motans. Iar de la ora 21,00, scena îi va aparţine uneia dintre cele mai nonconformiste vedete: Delia.

Seara se va încheia cu un spectacol pirotehnic: 15 minute de focuri de artificii, pe fundal muzical.

Deepcentral, house şi pop de top

Un sound actual, şi voci cu multă personalitate - acestea sunt doar câteva dintre elementele care au asigurat succesul trupei de house şi pop, Deepcentral. George Călin şi Doru Todoruţ sunt furnizorii hiturilor “Cry It Away”, “Russian Girl”, “In Love” sau "Music Makes Me Free".

Primele melodii marca Deepcentral au intrat rapid în topurile radiourilor din România, conturând astfel imaginea de “hit makers” a proiectului. “Russian Girl” este melodia care le-a deschis calea către topurile din Europa, single-ul ajung în TOP20 în Rusia. În ianuarie 2010, George şi Doru lansează megahitul “In Love”, care ajunge să fie cea mai difuzată piesă a anului în România, ocupând prima poziţie a topurilor din România şi Bulgaria pentru şapte săptămâni consecutive. Au susţinut concerte în întreaga ţară, dar şi peste hotare, în India, Belgia, Anglia, Germania, Italia şi Rusia.

The Motans, originalitate de dincolo de Prut

Una dintre cele mai noi şi originale trupe din republica Moldova, The Motans, care au ajuns pe culmile succesului în numai doi ani de la lansare, va cânta în seara aceasta la Galaţi. Solistul trupei, Denis, are numai 27 de ani. Vloggerul Bromania a fost cel care l-a descoperit pe Denis, găsind întâmplător o piesă marca „The Motans", pe care a promovat-o în România, făcându-l celebru. Înfiinţată în anul 2015, "The Motans" a avut iniţial un singur membru, pe Denis, care compunea şi înregistra piesele singur, fără a da vreun concert.

Odată ieşită pe piaţă, trupa a reuşit în doar câteva săptămâni să strângă mii de admiratori de la noi, dar şi de peste Prut. „Versus” este cea mai de suflet piesă a trupei, care a fost scrisă în trei zile. La concert "The Motans" vor cânta şi alte melodii care i-au făcut celebri, "Ctrl Alt Delete", "42", "Weekend", "Fifty Fifty", "August", "Nota de plată", dar şi cel mai recent hit al lor, "Lilith".

Cu Delia, la final

Seara va fi încheiată de Delia, cântăreaţa, vedetă de televiziune şi jurat în cadrul competiţiei muzicale X Factor. În perioada 1999-2003 a făcut parte din formaţia N&D, alături de care a scos patru albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat alte patru albume. În prezent este jurat în cadrul "X Factor", emisiune difuzată de postul de televiziune Antena 1. În anul 2015, aceasta albumul "Pe aripi de vânt", album ce poartă numele hit-ului care a fost pe locul întâi pentru 21 de săptămâni în topul "Media Forest". În martie 2015, Delia susţine primul concert la Sala Palatului, înregistrând un real succes cu un concert sold out. În cadrul X Factor, artista este cel mai longeviv jurat, patru ani consecutivi, dar şi singurul jurat cu studii muzicale. Mai multe dintre piesele sale au devenit hituri, Delia fiind printre cele mai importante femei din industria muzicală şi showbiz-ul românesc.

IATĂ ce spectacole sunt în zilele următoare a minivacanței de 1 Decembrie - CLICK AICI

Citit 2974 ori Ultima modificare Joi, 30 Noiembrie 2017 02:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.