Sfânta bandă de la supermarket

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Dacă acest text se va opri intempestiv, să știți că totul este în ordine. Am plecat la cumpărături, întrucât am luat de bună sugestia domnului Arafat. Șeful DSU le-a transmis românilor care se plâng de închiderea magazinelor la ora 18.00 că pot face șoping și în timpul programului de lucru. Așa să ne ajute sfânta bandă de la casa 2!

* Deschidem și casa 3 pentru dumneavoastră, dar mai ales pentru a face noi profit. Bine, ultima parte este redundantă, e și motivul pentru care n-o mai rostim.

* Dacă doamna de la buletine nu este momentan, vei rămâne la coadă măcar o jumătate de oră. S-a desprins și ea de pupitru ca să-și achiziționeze cele necesare pentru cină și pentru micul dejun.

* M-aș întreba care este programul de lucru al cetățeanului Raed Arafat, însă aș fi mai penibil decât toți influencerii care consideră că lockdownul este cea mai potrivită măsură de inhibare a virusului... Ah, dar șeful României pe timp de pandemie chiar face cumpărături în timp ce se află la slujbă: mai un spirt, mai un vaccin etc.

* Potrivit INS, doar unul din zece români face sport. România se află printre ţările cu cea mai mică speranţă de viaţă din Uniunea Europeană, poate și din acest motiv ne sperie acest raport. Bine, nu pe toată lumea. Sălile de fitness și piscinele sunt închise, chiar dacă în Occident situația e altfel. Eh, piscine, păcănele, e cam același lucru.

* Vorba unui prieten, carevasăzică, un român din zece își permite să facă mișcare. El trebuie prins numaidecât și parcat în brațele autorităților. How dare you?, cum ar întreba domnișoara Greta.

* Salut încă o dată anunțul premierului Cîțu, acela cu încercarea de revenire la normalitate odată cu prima zi a lunii iunie. Cam așa ar fi trebuit să se comunice la nivel instituțional încă din prima zi de criză sanitară. Cu măi-măi, cu mângâieri, nu cu amenințări și cu biciul amenzilor la orice pas. Speakerii motivaționali ar fi făcut averi în această perioadă, ei ar fi trebuit să fie comunicatori, nu diverși necunoscuți fără studii angajați doar pe bază de carnet de partid.

Citit 897 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Aprilie 2021 14:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.