Griparea puterii de cumpărare

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Dacă nu-ți găsești de treabă pe la domiciliu, te caută presa ca să-ți ofere măcar o sarcină. Alexandru Rafila, căruia i se zicea Profesorul Rafila până să intre în PSD, a declarat că e foarte posibil ca în toamnă să avem o circulație a virusurilor gripale semnificativ mai intensă decât în sezonul precedent. Coronavirusul epocii dăduse ieri, la numărătoare, doar 26 de cazuri, așadar i-ar fi venit peste mână să-l pomenească încă o dată. Profu' de la social-democrați e și parlamentar, nu doar medic, și ar putea vorbi cu o similară autoritate despre virusurile scumpirilor și de griparea puterii de cumpărare prin introducerea de noi taxe și impozite. Să mă ierte fanii domniei sale, dar așa jonglez eu cu figurile de stil!

* Campionatul European de fotbal ne-a obosit de ne-a scos ochii din cap. Cu trei meciuri pe zi, nu era timp nici să mergi la toaletă după ora 16. Bine că se mai înmoaie afacerea, aproape că uitasem de emisiunile lui Măruță și Teo Trandafir!

* Știre monumentală: "O parte importantă din organizația USR-PLUS Brăila îl acuză pe președintele ales al filialei, Nicolae Ciocan, că ar fi fraudat alegerile folosindu-se de metoda Autobuzul". Nu știu cum e asta, dar, nene, măgării de acest gen păreau patentate de alde Dragnea, Hrebenciuc și Cozmâncă, iar lista se varsă, o dată cu Prutul și Siretul, în fluviul deșertăciunilor acestor meleaguri. Personal, am încă o problemă: Ciocan nu e nume de șef de partid care se jură că urăște stânga.

* Godină, polițistul-scriitor de compuneri de clasa a V-a, a anunțat pe Facebook că își va tunde alpaca. Pe Pablo, căci astfel i se zice simpaticei creaturi. E genul de veste care scutură cifrele de la bursă, cam ca după episodul Ronaldo și băutura răcoritoare. Tariful polițistului care scrie și tunde ar putea să crească.

* Un șofer de bolid - mi se dezumflă o roată să-i mai fac reclamă - a fost filmat blocând o mașină în București și spărgându-i geamul cu crosa de golf. Nu cuțit, ca rudimentarii din diverse județe, direct crosă de golf. Tiger Woods să ne judece!

Citit 700 ori Ultima modificare Luni, 21 Iunie 2021 20:39

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.