Văduva Neagră e apolitică

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* L-am așteptat ca pe examenul de bacalaureat, ca pe ziua nunții, ca pe cel mai de preț lucru. E vorba de momentul în care se va ști cine va conduce partidul lui Orban și Cîțu. Mâine vor număra băieții, iar de duminică ar trebui să-i vedem iar pupându-se. Sau se vor desprinde pe vecie. Credeam că numai PSD-ul lui Dragnea își poate devora premieri și guverne. De fapt, Văduva Neagră este apolitică.

* Un orădean a construit o mână bionică funcţională şi lucrează la un robot care ar putea lua locul unui angajat care intră în contact cu publicul. Mâna bionică ar putea fi utilizată sâmbătă la numărarea voturilor din alegerile interne ale PNL.

* Sper ca președintele Iohannis să nu caute Transfăgărășanul tocmai în acest weekend (pentru schi, uitați de golf!), după ce va fi auzit că a nins ca în anumite povești. Scrutinul PNL-ist merită prezența șefului statului, vâlvătaia ultimelor luni a fost responsabil întreținută de locatarul de la Cotroceni.

* Raluca Turcan apare într-o fotografie împreună cu alte șase persoane, în timp ce tăia panglica la inaugurarea unui centru itinerant pentru copiii cu dizabilități din Delta Dunării. Se întâmpla în municipiul Tulcea. Vorba unui prieten, doar Ciomu mai lipsea din acel cadru mirific.

* Panglica nu se mai taie ca pe vremuri, a devenit rezistentă, altfel nu înțeleg patosul cu care politicienii vremii se înghesuie s-o gâdile. O tai, n-o tai, vremea inaugurării trece.

* Explicația unui șofer de mașină de fițe, prins cu 123 kilometri pe oră în localitate, face și deliciul Poliției Brașov, nu doar pe cel al subsemnatului: "Nu mă grăbeam. Doar ce am ieșit din spălătorie și voiam să o usuc." E gestul unui cetățean european care gândește eco-friendly. Nu mai utilizăm diverse aparate pentru a usca autoturismul, punem Mama Natură la treabă. În mod normal, îl și felicitam pentru această afirmație minunată.

* Simona Halep a decis iarăși să se despartă de antrenorul Daren Cahill. N-o fi pus australianul cât trebuie pe masă, cum se spune pe la noi, iar meniul petrecerii de nuntă a fost bogat spre somptuos. Amatorul din mine nu poate scăpa de pragmatismul provincial care-l caracterizează.

Citit 878 ori Ultima modificare Joi, 23 Septembrie 2021 23:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.