Pace și inflație

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Odată cu actualizarea declarațiilor de avere și interese, colegii de breaslă au ajuns la concluzia că premierul Nicolae Ciucă are venituri mai mari decât Klaus Iohannis, dar mai puține case. Nene, p-astea trebuia să mi le livrați în urma unor anchete, nu din înscrisuri oficiale. Ghinion.

* Faza cu geamandurile l-a readus în prim-plan pe Raed Arafat. Omul a stins scandalul, a făcut să trăim în continuare în pace și inflație: dispar invențiile de la Marea Neagră, vom rămâne doar cu imaginea că șeful DSU a intervenit ca Mihai Viteazul pe calul alb. Avea nevoie de o reparație. Da, bancul cu rabinul face iarăși minuni.

* O profesoară din Bacău a lansat o petiție în mediul online prin care solicită renunțarea la premierea publică a elevilor, la finalul anului școlar. La cum se duce școala românească la vale, în scurt timp nu vei mai avea pe cine premia, așadar mi se pare o inițiativă anodină.

* Camionul cu lemne pentru o școală din județul Mehedinți a fost descărcat la pensiunea directorului unității de învățământ. Vine și explicația oficială: "S-a defectat mașina chiar acolo". Dacă nici aici nu și-a băgat coada inteligența artificială, înseamnă că nu ne mai pricepem la mașini, blonde și nici la arhicunoscutele pase cu călcâiul. Dacă era și camion electric, parcă o văd pe madam Ursula împărțind premii în stânga și-n dreapta, ca la Rovine. Că tot era prin zonă...

* Poliţia cehă a confiscat o mare cantitate de cocaină ascunsă în cutii cu banane livrate mai multor supermarketuri. Abia acum îmi dau seama de ce tot cumpăr banane. Niciun fruct nu-mi mai plăcea, vedeam doar banane în fața ochilor. "Bună ziua, sunt Dănuț și... / Bunăăă ziuaaa, Dănuț!"

* Atunci când ne simțim depășiți, intervine Bărbosu. E titlu de campanie, de fapt, mi-aș dori să fie. Sportul românesc nu prea mai coace mare lucru, iar gimnastica, într-o anumită epocă pe post de perla coroanei, a intrat într-un uriaș con de umbră. Până zilele trecute, când una de-ale noastre a câștigat la sol în cadrul Cupei Mondiale de gimnastică artistică. O cheamă Ana Maria Bărbosu. Mulțumim, Doamne!

Citit 1048 ori Ultima modificare Marți, 14 Iunie 2022 16:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.