Aeroportul de la Galați a intrat în depresie

Aeroportul de la Galați a intrat în depresie
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

* În oceanul agitat de evenimente frivole şi nocive există și vești aparent bune, care frizează normalitatea și care ne încredințează că nu e totul pierdut. Acum două zile, un martor ingenuu l-a auzit pe fostul ministru Lucian Bode citându-l, fără pudoare sau falsă modestie, pe celebrul Seneca: "Dacă nu eram eu ca să o scot din apă pe biata lebădă, seneca la mal ca bâtlanul."

Cu modestele mele posibilități, îl felicit pe domnul Bode, fără de care viața noastră, a tuturor, ar fi mai săracă, iar ecosistemul în care viețuim ar fi, Doamne ferește, vai de steaua lui!

* Ministerul Culturii, prin vocea doamnei Raluca Turcan, se implică trup și trup, cât și suflet, în animarea culturală a comunității și în menținerea trează a spiritului sărbătorilor, pentru a ne asigura magia de care avem atâta nevoie. Românilor care vor să colinde, însă au rețineri pricinuite de eventuala absență a zăpezii, doamna Raluca Turcan le recomandă un colind adecvat: "Let it snob! Let it snob! Let it snob!". Ministrul Culturii a declarat: "Nu moare nimeni, dacă spunem acest colind sau dacă cântăm decât de două ori, adică Let it snob! Let it snob!. Nici măcar cei care se culcă sănătoși în ajunul ajunului Crăciunului."

* Din nefericire, așa cum spune clișeul, nu toate veștile sunt atât de minunate pe cât am spera. În așteptarea lui Moș Crăciun, procurorii DNA n-au găsit ceva mai bun de făcut decât să înceapă urmărirea Moșului in ren.

* Unde și de ce se grăbesc ei în halul ăsta, doar Dumnezeul mamiferelor cu platfus știe! Urșii de pe Valea Prahovei le urează participanților la trafic, încă de pe acum: "De Crăciun, fii mai brun!".

* Dacă și ăsta mai e Breichi Niuz, înseamnă că ne-am chinuit degeaba să învingem accelerația gravitațională!

De bucurie că România intră sau ar putea intra în Schengen, din punct de vedere aerian, conducerea aeroportului de la Galați nu și-a putut stăpâni emoțiile. Ca atare, a făcut ce-ar face orice om fără experiență: a intrat în grefă japoneză! Practic, fiecare membru din conducerea aeroportului "Henri Belafonte" de lângă Braniștea și-a tatuat pe umăr chipul lui Aurel Vlaicu în timp ce stă la coadă la check-in pe o pârtie din Austria.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 8076 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:02

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Un galatean…
    Joi, 14 Decembrie 2023 08:23
    82.76.59.***
    Felicitari domnule Oana, inteligent scris si cu umor de calitate…felicitari.
    0
    11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.